Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

BobaTea kullanıcısının son içeriği

  1. BobaTea

    Haber Blackpink'ten Jisoo'nun Ahn Bo Hyun'dan Ayrıldığı Bildirildi

    Netizenler muradına ermiştir artık
  2. BobaTea

    Seçimdeki Mızıkçılık

    Bence de abartmaya gerek yok. Bu ay değil de diğer ay olursun. Ben zaten farklı kişilerin seçilmesi taraftarıyım. 1698040290 Evet, öyle oluyormuş. Uranyum söylemişti bize. Ben de şaşırmıştım.
  3. BobaTea

    Soru Kpop Gözlemleriniz

    Son zamanlarda bazı skandalların şirketler tarafından bilerek çıkartıldığını düşünüyorum. Aynı şeyler o kadar çok tekrarlanıyor ki (n word söyleme gibi) şirketler sırf Twitter'da gündem olsun, gruplarının üstüne dikkat çekilsin diye yapıyorlar bence. Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali.
  4. BobaTea

    Anonim Hakkımda Ne Düşünüyorsunuz?

    Şarkı zevkini beğendiğimi söylemiştim, hala da öyle düşünüyorum. Olgun biri gibi duruyorsun. İyi anlaşırız bence seninle. Biraz soğuk ve ciddi durduğun doğru ama ben de öyle olduğum için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Seviyeli bir tutum sergilemen güzel bence. Entelektüel biri olduğunu...
  5. BobaTea

    Koşun Gelin X Etkinliği

    Beni roastlar gibi hissediyorum ama...
  6. BobaTea

    Wattpad'de Fic Önerir Misiniz?

    Evet çok iyi yazanlar var gerçekten. Ben çok fandoma dahil olmadığım için Harry Potter ve Sherlock okuyorum genelde. BTS okumayı da denedim ama bir iki fic dışında çok beğenmedim.
  7. BobaTea

    Wattpad'de Fic Önerir Misiniz?

    Ao3'nin kalitesi çok daha iyi. Gerçi Türkçe okumadığım için sayıca ne kadar var bilmiyorum ama ingilizce çok güzel ficler var. Ben Harry Potter okuyorum genelde.
  8. BobaTea

    Bts Biasına Göre Hakkındaki Düşüncelerim

    Zorba Gang Rise Up 💪 jfkfnfnnfkgj
  9. BobaTea

    Anonim Forumda Herkesten Sakladığınız Sır?

    Ben insan sevmiyorum aslında ya nvbdugejg. Kimseyi sevmiyorum demem çünkü çok tanımıyorum. Yakın olduğum tek kişi Mine zaten. Nötr bakmaya çalışıyorum herkese
  10. BobaTea

    Anonim Forumda Herkesten Sakladığınız Sır?

    Ya hayır üstünüze alınmayın. Kimseden nefret etmiyorum bvjdbvjhdvj İsim vermeyeceğim üzülmesinler diye ama bu ben miyim diye yazanlar değil
  11. BobaTea

    Anonim Forumda Herkesten Sakladığınız Sır?

    İsim vermeyeyim ama ben biraz soğuk nevale olduğum için laubali ve cıvık tiplerle çok anlaşamıyorum maalesef. Büyük ihtimal yaşla alakalı ama çok çocuksu bulduğum kişiler de var. Dediğim gibi, çoğu kişiyle yakın olmadığım için nötrüm. Sadece kişiliklerimiz ters.
  12. BobaTea

    Anket Tuvaletini Seç 2

    Umumi tuvalet böyle olur işte. İmece usulü 😂
  13. BobaTea

    Anonim Forumda Herkesten Sakladığınız Sır?

    Seni kastetmemiştim. Bahsettiğim kişilere karşı nötrüm. Gerçi aramızdaki yaş farkından dolayı seninle çok iyi anlaşabileceğimi düşünmüyorum. Genelde kendi yaşıtlarımla ya da benden büyüklerle iyi anlaşıyorum.
  14. BobaTea

    Anonim Forumda Herkesten Sakladığınız Sır?

    Sır değil ama neden bu kadar çok sevildiğine anlam veremediğim birkaç kullanıcı var. Kötü biri olduklarından ya da sevmediğimden değil sadece kişiliklerimiz ters. Benim çok iyi anlaşabileceğim insanlar değiller o yüzden çok anlam veremiyorum bazen.
  15. BobaTea

    Anket Tuvaletini Seç 2

    1. Oh Serin Serin, Havadar Havadar 2. Renovasyon 3. Gel Bir Kırtlatayım 4. Güneş Isıtırdı İçimizi, Beraber Yapardık Çişimizi 5. Hoppp Eller Havaya 6. Sıkıysa Yap 7. Yiğidin Malı Meydanda Olurmuş 8. İşte Tasarım İşte Dizayn! 9. Sen Yap Biz İzliyoruz 10. Konferansa Karşı
Üst