Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Aslı

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Sen aklımda kalan kişi misin bilmiyorum ama galiba küçüksün, tatlı birine benziyorsun onun dışında pek karşıma çıkmadın genelde başlık açmıyosun galiba
Aslında eskiden baya bi başlık açardım ama pek sevilmiyodu galiba kavga bile çıkmıştı o zamanlar aktifsen bilirsin belki ve evet aklında kalan kişi olabilirim yaşım buradakilere göre daha küçük ben de seni görmüyorum fazla yoksun galiba 1 kez falan gördüm seni

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Niye üzülüyorsun yazmıyorlar diye, çok aktif olmadığın için hakkında çok şey bilmediğimizden yazılmıyor. Eleştirilecek şeyler olsaydı destan olurdu buralar. Kendi halinde birisin.

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Niye üzülüyorsun yazmıyorlar diye, çok aktif olmadığın için hakkında çok şey bilmediğimizden yazılmıyor. Eleştirilecek şeyler olsaydı destan olurdu buralar. Kendi halinde birisin.
Ay valla belki olur sanmıştım WLSMWLSKRKDKQKS böyle daha iyi ama eleştri falan yok oh

A

Anonymous (6705)

foruma ilk geldiginde forum daha kucuktu ve senin yasin da biraz kucuk oldugu icin bir de ustune kaos ciksrtacak turden basliklar actigin icin seni biraz yadirgamistik. umarim o zamanlar kotu hissetmemissindir. bence tatli birisin.

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
tatlı buluyorum seni ama sanki ilk zamanlar gibi aktif değilsin yorumlarına falan ya da başlık açtığına pek denk gelmiyorum forumdan sıkıldığın için mi yoksa başka bir nedeni var mı🤔

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
seni çok tanımıyorum ama çok tatlı geliyorsun bana ayrıca o sana profili de çok şeker