Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bir K-Pop Idol Eğitmeni Idollerin Canlı Şarkı Söylemede Neden Kötüleştiğini Anlattı

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13


Kpop İdol Eğitmeni, Kpop idollerinin şarkı söyleme konusunda neden kötüye gittiklerini düşündüğünü anlattı, çevirisi şu şekilde:

#1. Korenin gittikçe azalan nüfusuylala birlikte, artık daha küçük bir aday havuzu var ve bu da görsellerden şarkı söylemeye ve dans etmeye kadar her konuda başarılı olan çocukları bulmayı çok daha zor hale getiriyor. Kore'nin azalan nüfusundan bahsettiği başka bir video var, oradaki bazı yorumlar, Kore'nin nüfusu gelecekte daha da azalırsa sonunda K-pop sisteminin yurtdışına taşınacağından ve yurtdışında yerelleşeceğinden bahsediyor. Bu, Kpop'un sona ereceği anlamına geliyor çünkü Kpop idolü işine girecek daha fazla genç Koreli olmayacak ve kimse Korece şarkı söylemeyecek çünkü sistem yurtdışında yerelleşmiş olacak.

#2. İdollerin eksik olduğu alanları telafi etmek için eğitim almaları gerekiyor ancak yeterli zaman yok (en fazla üç yıl eğitim alıyorlar)

#3 İdollerin sadece şarkı söylemek ve dans etmek dışında eğitim almak için zaman harcaması gereken başka şeyler de var (yabancı dil eğitimi, fotoğraf çekimi, beste yapma, stil oluşturma, selfie ve kısa biçimli içerik çekme eğitimleri)

#4 Bir idol tüm bu kriterleri karşılasa bile, grubun imajına uymuyorsa yine de grubun nihai kadrosundan çıkarılabilir (bu da aday havuzunun daralmasına geri döner)
 

🍭SuGa 🍭

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
68
Tepki
104
Puan
8
gruplar stajyer seçerken dış görünüşüne değil de sesine odaklansa canlı söylemede sorun yaşamazlar :cautious: kore güzellik standartlarına uymayanları idol olmaya ( ünlü olmaya) laik görmüyorlar
hayır bir de beklenilen güzellik algısı da çok zor keskin yüz hatları küçük kafa büyük göz uzun boy aşırı zayıflık...
mecbur güzellik standartlarına uymayan stajyer adaylarını alıp estetik yaptıracaklar. estetik kültürleri zaten yaygın daha da yaygın olacak
 
Üst