Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Exo First Snow ❄️

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
sebebi belli oldu ahshah bi kere izlemeye yine iyi yapmıs
Ekli dosyayı görüntüle 19920
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sehun haric diger uyelere laf atmaya devam
Hiç de belli olmuyor demek isterdim ama çok belli oluyor 😂😂😂 Ama biz istediğimiz için yapmış ya, bunun için çok değerli. Üşüdüğü de belli zaten, sarıp sarmalamış kendini iyice ❤️

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
gormek icin ekrana yapısmak zorunda kalsak hareketleri tam goremesek de sonunda cekti biri ya🥳🥳🥳bası peki ahshahd kesinlikle cok ii saklandın sehun asla gormedik seni ahshahsha
esek sıpası ya cok tatlı bir de captionın sonuna L koymus 😭 biz de nasıl acsak yarım saat icinde 3 milyon izlenme almıs 😭😭😭 sapsall cok seviyom sehunumu

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
kesinliklee💖. mesela bas harfi k son harfi o olan biri var, surekli size yeni yonumu gostericem, sizi gorucem, beni bekleyin yazıp yazıp ortadan kayboluyor

o sohbettekilerin to do liste yazıp darlamaları cok iyi oldu yoksa yapmazdı 🥳 exoli mutlu etmek bu kadae kolay cidden fandomun mutlu olma standartları cok dustu exolar da bunu iyice fırsat bildi. yukseltmemiz gerekiyo ahshqh
EXOLlar özellikle de Kyungsoo beni çok yoruyor. Her şeyi yalvararak alıyoruz onlardan. Bıktım yeni yönünden eski yönünü göstersen yeter diyesim geliyor bazen 😤

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Bırakamıyorum bu sıpaları 🤧 standart dedin de aklıma geldi Bi kaç gündür heryerde exo nasıl 10 yılık şarkı ile listelere giriyor diye laf ediyorlar dnjdjd
Bunu başaracak çok az grup var. Çekemeyen kendi bilir. Bir sürü kış ve Noel şarkısı var sektörde ama 10 yıllık şarkı hepsinin önünde. Listedeki durumu da önemli değil, First Snow her yönüyle en iyi Noel şarkılarından biri zaten. Bu gerçeği hiçbir şey değiştiremez.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Şarkı daha listeye girmemişken alay etmeye başlamıştılar zaten. Sonrasında hırs yapan EXO-L'ler oldu. Ondan sonra da ipin ucu kaçtı zaten. Başta K-fanlar olmak üzere bu yüzden hazmedemeyenler oldu.
Bu sadec EXOL'lerin gaza gelmesi değil. Halk da dinliyor. Sadece fandom gücüyle 10 yıllık şarkıyı hortlatmak kolay değil. Aktif grupların fandomları bile yeni çıkan bol promolu şarkıları bu listelere sokarken çok zorlanıyor. Halk dinlemese böyle istikrarlı bir yükseliş çok zor. Tabi gaza gelen EXOL'lerde vardır ama Cream Soda'da fandomun çıkarttığı sonuçlarda ortada.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Şimdi de melon o kadar önemli değil diyorlar djd ablam karar ver önemli mi değil mi
Kendi grupları bu listelere girerse listeler önemli, girmezse önemsiz bu kadar basit. Bence listeler çok önemli değil ama bir grubun başarısı bunlarla ölçülüyor maalesef. Şarkının kalitesinin, sanatçının yeteneklerinin pek bir önemi yok. Bense dinlediğim şarkıyı tek ben dinlesem bile bu şarkı en güzelidir kafasındayım.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
EXO'dan olmasa bile CBX üçlüsünden bir kış albümü gelir mi ki? Tarzlarıyla çok uyumlu olur aslında.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
ay sonundaa

full grup da istiyoruz kızlar hemen gardınızı indirmeyin❗️❗️
Benim pek umudum yoktu, Perfect Night iyi gidiyordu listelerde. Güzel de bir şarkı. Ama helal olsun First Snow'a. Her şarkının harcı değil şunu yapmak.