Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Exo First Snow ❄️

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
ben hic duymadım ya o sarkıyı. tfs artık all kill yapsın ltfen ya. digerlerinde 1 olmak melonda olmaktan daha kolaydı normalde neden simdi #4te kaldı bunlar😭
Ben de bu listeye bakarken gördüm. Dinleyince beğendim açıkçası. All kill de şimdilik bir hayal. Bakalım olacak mı? Bir de nasıl oluyor ki all kill? Yani kaç listede aynı anda 1 numara olmak gerekiyor?

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
cyeol da geldii cidden #1 olmasını beklemisler ya ashadkhasl all-kill yaparsak bi yere katılırlar mı ki(bizim garibanlık seviyesi
Yalnız Chanyeol bile Sehun'dan daha iyi yapmış dansı 😂😂 Geriye kaldı Kyungsoo. Eğer yapmazsa 1 snlik unstanlıyorum 😤. Kai aşkım artık askerden dönünce yapar inşallah 🥰🥰

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
cok ikonik biri ya 😅
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun kızlar 2023'de rak yapan ilk erkek grubu da exo olmus 10 yıllık sarkıyla ✌️ ahshahsha

sehuna askere gitme hediyesi dhahshahs
sehunun gideceği gün bunun yasanması cok ikonik oldu bir de müzik showunda ödül alsalar tadından yenmez

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
bizim garibanlık seviyesine bakar mısın ben bile bize acıyorum artık🥲
belki exolar da acır da cıkarlar bi programa 😭 gerci bunlar encore sözünü tutmadılar bunu mu yapıcaklar

belki exolar da acır da cıkarlar bi programa 😭 gerci bunlar encore sözünü tutmadılar bunu mu yapıcaklar
ay bu arada twitter gitti mi sende de ben su an hicbir sey göremiyorum 😭

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
hicbir zaman gelmeyecek o encore✌️ ulan exo bu exolar da az degil cidden

evet bende de gitti hesabım hayalet diye kapatıldı sandm salla deyip igye gectim ben de ahshabs demek genel sorunmus👌
ulan ne güzel eğleniyoduk bir de sehundan foto bekliyodum 😭😭😭 of instada da bir sey yok yine beklicem enayi gibi

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
exo su challengeı keske baslatan kisiyle de yapsa da daha grup olarak bile yapmadıkları icin bu ekstra bi istek gibi geldi suan ahzhahs ekstra istegimize bak ya valla kendimi boyle hissediyorum
abla sen de cok sey istiyosun ama fkslxjskdkxksn

cidden gelmek bilmedi su foto da umarık challange de cekmislerdir (🤡
kendileri ayrı ayrı cektiği icin büyük ihtimalle bunun bize yeteceğini düsünüyolardır 🥲

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
cok ikonik biri ya 😅

hayırlı olsun kızlar 2023'de rak yapan ilk erkek grubu da exo olmus 10 yıllık sarkıyla ✌️ ahshahsha

sehuna askere gitme hediyesi dhahshahs
Sonunda beklenen oldu. Her ne kadar şaşırmam artık desem de şaşırıyorum bu sonuçlara. Sehun'un askere gideceği gün olması da çok özel. Sanki EXOL Sehun'a güle güle hediyesi vermiş oldu. Bugün EXOL'ler için hem bayram hem de hüzün günü. Fotoğraf da bir an önce gelir umarım 🤧❤️❤️

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
sehunun coktan askere alınmıs olması gerekiyo en son 14.00, saat suan 15.43 nerde nerde bu fotograffff

ya aglamaktan daha atamamıslarsa🥺

junma kesin aglamstr bu arada..
diğer üyelerin fotoları öğle saatlerinde gelmisti sanki büyük ihtimalle sehunun da öyle olur

junma kesin aglamstr bu arada..
myeon ve cyeol sehunsuz napıcak 😭