Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin Nefret Ettiği Ama Sizin Sevdiğiniz Her Hangi Bir Şey
Yalnız bir şeyler yapmak. Eskiden yalnız yemek yediğimde uyudugumda ya da başka bir şeyle uğraştığımda depresif ve yalnız hissederdim ama şuan inanılmaz keyif alıyorum. Kendime mis gibi soğuk kahvemi alıp dizi izliyorum
Kendinle keyifli vakit geçirmeyi bilirsen bu hayatta çok daha mutlu olursun her zaman ama şu var yalnızlık insana mahsus değildir insanlar sosyal varlıklardır. Hayatını istediğin gibi yaşa tabi ki
Renkli ve tuhaf giyinmek ayıcıklı kedili kazaklar tül etekler ile gezerim. Siyah çok az giyerim hatta sevmem. İsrail olayları varken araya sokuyum. Yahudiler koyu renkler giyerler. Siyah mavi kırmızı kutsaldır. Yahudi kadınlar genelde siyah giyer. Hatta osmanlıda da çok dikkat edilen bir şey. Din hocamız bizi öyle uyarırdı.Kızlar cıvıl cıvıl giyinin. Renkli giyinin derdi. Renkli giyinin arkadaşlar
Çok tatlış bir tarzın var ben de renkli ve cıvıl cıvıl giyinmeyi seviyorum. Umarım daha soft ve cıvıl cıvıl+ tarzıma uyan kıyafetleri daha çok bulabilirim