- Tepki
- 1,834
Durdurmak için ne yapabilirlerki? İdoller Hayranlar sayesinde para kazanıyorlar sonuçta. Korktukları için değil bu konuların açılmamasının daha iyi bir yol olduğunu bildikleri için konuşmuyorlardır eminimki. Ne yapsınlar terapi parasını mı ödensinler. Sırf cinsel fanteziler içerisinde kullanılıyor diye yayın açmayı bırakmasını istemek çok saçma. Bu şekilde davranmayan binlerce hayran var. Kaç yaşında adam kendini nasıl koruması gerektiğini hayranlara yakınlığını nasıl ayarlaması gerektiğini biliyordur benceBu insanların terapiye gitmeleri ve ilaçlı tedaviye başlamaları konusunda hem fikiriz ancak ben biraz da jk, v ve jimin üçlüsünün bu insanlara karşı çok yumuşak başlı olduğunu düşünüyorum. Bu arada sadece Türk fanları hakkında konuşmuyorum. Siz kaç yaşında insanlarsınız neden bu iki haftada bir yıkanan insanlardan bu kadar korkuyorsunuz? Sapık hayranların evine yemek gönderip han soo heenin instasını terörize ediyor (o yorumların hepsi 3-4 sene öncesinden açılan ship hesaplarına aitti sahte yorum değiller) ama hala çıplak bir şekilde yatakta uzanırken live açıp bu insanların ıslak fantezilerine odun ekliyorsun. Dansta kadınlarla yakınlaştığın için hayranlarından özür diliyorsun! Ne demek bu ya? Kaç yaşında adamsın sen ya! V hakkında konuşmak bile istemiyorum. Hayranlarının çoğunun aşırı saldırgan olduklarının onlar da farkında ama bunu durdurmak için asla bir şey yapmıyorlar ve genel olarak herkese saldırıyorlar. Yaş veya cinsiyet fark etmiyor onlar için. Psikoloji veya sosyoloji okusaydım tezimi bu insanlar üzerinden yapardım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Son düzenleme: