Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Para Verseler Dostu Olmam Dediğiniz Türk Dizi Karakterleri
Levent'i görünce ellerim titremeye başladı. Herif tek başına bir neslin psikolojisinin içinden geçti. Bir de Behlül ş*refsizi var. Bu ikisi illuminatinin tapusunu üstüme yapsa yine arkadaş olmam bunlarla.
Fatmagülün suçu ne yenge vardı ya bir tane o. Çocukluk travmam benim o kadın. O nasıl bir diziydi nasıl izlemişiz biz öyle şeyleri. Şimdi düşünüyorum da annemlerde aşırı bilinçsizmiş 11 yaşındaki çocuğa siz ne izletmişsiniz kadın
Fatmagülün suçu ne yenge vardı ya bir tane o. Çocukluk travmam benim o kadın. O nasıl bir diziydi nasıl izlemişiz biz öyle şeyleri. Şimdi düşünüyorum da annemlerde aşırı bilinçsizmiş 11 yaşındaki çocuğa siz ne izletmişsiniz kadın
Dila hanimi annem izliyordu ben de kıyısından köşesinden zar zor hatırlıyorum şu an ama çekilmez bir karakterdi her şeyiyle. Azer evliydi ama sevdiği boncuk gibi gözleri olan bir kız vardı. O kıza tecavüz etmisti diye hatırlıyorum. Sonra kız onu affetti ve evlendiler sanırım. Öyle bir saçmalıklar
O diziyi zamaninda izlemişti ailem ben küçüktüm o zaman.Geçen sene TV de tekrarları veriliyordu. Biraz bakındım. Hemen Biz nasıl izlemişiz ve nasıl tepki gelmemiş bu diziye diye düşündüm. Biraz bakındım internette o dönem de aslında konuşulmuş bazı şeyler. Ve dizi çok iyi reytingleri olan diziler arasında .
Yalı çapkınındaki tüm karakterler.
Kırgın çiçekler:Kemalim yapmaz kemal.
Kızılcık şerbeti nilay ve fatih (diziyi izlerken bile katlanamadığım için sahnelerini atlıyorum)
Diğer dizilerde zengin olan herkesle dost olabilirim sonuçta para paradır
İzlemiyorum fazla ama şimdiki dizilerin tüm başröl erkekleri. o kadar iticiler ki kızları da çok salak gösteriyorlar prensesli masallara dönmüş artık. Hepsi de aynı zaten