Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pin Kodunuzu Biliyor Musunuz? (İlişkiniz Varsa, Yıllara Göre Yaşacağınız Duygular Vb.)

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

9 9 8 8 8 9 8 8
benimki böyle çıktı
9 8 8 7 7 8 7 6
mustakbel enistenizinki de böyle çıktı
öhmil senden sonra eniştemizden sonra ilişkinizden bahsediyim :) çok fazla kişi anlatmış sizleri basit özetliyim ilşkinizi detaylı açıklıyım
Sen 9 rakamın çok fazla bu çocuk rakamı yani masumluk anlamına geliyor çok fazla 9 rakamı seni çok üzerler be gülüm :/ 8 rakamın güvenir anlamına geliyor
eşin 8 7 güvenirlik sadık anlamına geliyor :) 6 rakamı 1 tane olamsı iyi cezbedici yakışıklı ama çok fazla 6 rakamı olsaydı çapkın olurdu çok iyi bulmuşsun
ilişkiniz
Şİmdi ilişkinzde 9 8 7 6 6 8 6 5 şimdi rakmaları açıklıyım ilişikiniz çok tatlı 9 rakamı çocuk yani ikinizde birlikte olduğun zaman çocuklaşıyorsunuz :) çok tatlı yaa maşallah
6 bir tane olursa çok iyi tensel uyum cinsel çekim ama 3+ olursa kavga olur yani sizin kaga+ koklaşma gibi bir şeyiniz var çekim gücünüz çok iyi. 8 ilişkiniz çok güvenir 5,7 rakamı zeki ve mizahi temsil eder ilişkiniz zeki yani birlikte zekanız konuşuyor umarım hoşuna gitmiştir. Sevgilinle mutluluklar :) <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1. hane 6 bu senin dış görünüşün insanlar seni nasıl gördüğüyle alakalı dişil enerjin yüksek anlamına geliyor . 2. hanen 2 yani bundna dolayısın 2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden) 4 rakamın güvenilir anlamına geiyor senin için en önemli şeyde güven 3 rakamı 2 tane olursa bir şeyi büyük işle başarıp sonra üşgençlik oluyorsa 3'tür sen de 1 tane var çok iyi ama eğer üşenirsen bu rakamın devreye girebilir dikkatli ol . 9 rakamı çocuk rakamı yani her şey olabilirsin eğlencei hüzün mutlu her kafaya girersin . 8 sadık anlamına geliyorsun 6 rakamın var bu da aşk cezbedi seksi anlamına geliyor 1ç haneden yazmıştım dişil enerjin diye burada da olduğu için bu seni çapkın olarak görüyor ama pasif-negaitflik çok önemli sen de 2 aile 4 güvenirlik 8 sadık olunca 6 rakamı biraz daha az oluyor ve sen de falzadan 6 olduğu için belki yanlış tahmin etmiştir :/ 5 rakam mizahdır zekadı. Yani umarım hoşuna gitmiştir <3 daha detaylı istersen youtbe da anlatan kişiler var pasif-negatifliği

hello benim de ilk rakamım 5 :) senle rakamlarımız benzer sayılır öhm başlıyım
1. hane 5 bu zeka ve mizah anlamına geliyor 1 iyi 2+ olursa mühendis zekası olarak görüyorlar . 9 rakamı çocuk rakamı yani her şeye uyuyorsun mutlu hüzünlü sakin 2'den fazla olursan çocuksu saflık gelir sen de 1 tane var iyi bir şey:) 6 bir tane 6 olması seksilik anlamına geliyor fazladan olursa biraz sinirli ve çapkın anlamına geliyor ama 2 basedeecğim sen de böyle hissediyorsan öyle olabilirsin. 2 rakamı aile sevgisi aşk çocuk hayvan bebek bu evcimenlik (yani ilişkide erkekde 2 rakamı varsa iyi koca iyi baba olarak görülür) sahne ışığında var, 2 tane 2 olduğun için çok duygusal insansın ama 6 rakamın sinirli yapında olduğu için o anki ruh haline bağlı oluyordur. 7 ve 5 zekalık ve mantık anlamına geliyor. Umarım hoşuna gitmiştir.
ohaa çok iyiymiş ve gayet güzel anlatmışsın çok teşekkür ederimm 💕💕

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Merhaba tek tek tek rakamlarını açıklıyım 8 -4 rakamı dürstlük ve sadık anlamına geliyor yani ortamda rahat olabileceğin senin konfor alanını bozmayan ortamlarda çok daha mutlu oluyorsun. 1 rakamı liderlik yanii şöyle diyim insanların seni sürekli ezmeleri hoşuna gitmiyor. 3 rakamı insanlarla birlik olmayı hoşuna gitme anlamıan gidiyor bir de birden fazla 3 varsa örnek veriyim hadi ödeve başlaıyım diyip kalkıyorsun sonra bir anda üşeniyorsun yav erteliyorsun. . 2 ve 2'den fazla 3 olursa üşgençlik anlamına geliyor. 5 rakamı mantıksal zeka geliyor. Umarım hoşuna gitmiştir.

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

benimkine de bakar mısınnn
Merhaba tüm rakamları açıklıyım genel anlamda da özet geçiriyim umarı hoşuan gider
2 rakamı aile sevgi anlamıan geliyor (örnk veriyim erkekte 2 rakamı varsa iyi baba,iyi koca anlamına geliyor) bebekler hayvanlar düşkünsün ailene(ailen gördüğün bir şeyde) ve evine bağlısın. 1 rakamı liderlik oluyor eğer 2 ve 'den fazlasa olurs aemir almaktan hoşlanmayan kişisin daha çok işleri sen yapmak isteyensin sen bitirip sen bitirmek istersin bir başkası yapmasın ve bir başkası da karışmasını istemezsin. 8 rakamı güvenirlik oluyor yani en önemli şey ilişkide arkdaşlıkta güvene önem veriyorsun. 5 rakamı mantıksal zeka oluyor. 6 rakamı 1 tane 6 rakamı seksilik dişil enerji anlamına geliyor :) yani insanlar sana bakınca kendisini çeki veriyor. 9 rakamı çocuksu masum yani her ortama uyan eğlenceli bir insansın eğer ikiden fazla olsaydı saf kolay kandırlan bir kişi olurdun. 3 rakamı ikiden fazla olsaydı üşgenç olurdu ama sen de 1 tane olduğu için buna kayabilirisn dikkat et. ve ortamı seven ortamı oluşturan kişisin

Konu Sahibi
M

mevsim

Merhaba tüm rakamları açıklıyım genel anlamda da özet geçiriyim umarı hoşuan gider
2 rakamı aile sevgi anlamıan geliyor (örnk veriyim erkekte 2 rakamı varsa iyi baba,iyi koca anlamına geliyor) bebekler hayvanlar düşkünsün ailene(ailen gördüğün bir şeyde) ve evine bağlısın. 1 rakamı liderlik oluyor eğer 2 ve 'den fazlasa olurs aemir almaktan hoşlanmayan kişisin daha çok işleri sen yapmak isteyensin sen bitirip sen bitirmek istersin bir başkası yapmasın ve bir başkası da karışmasını istemezsin. 8 rakamı güvenirlik oluyor yani en önemli şey ilişkide arkdaşlıkta güvene önem veriyorsun. 5 rakamı mantıksal zeka oluyor. 6 rakamı 1 tane 6 rakamı seksilik dişil enerji anlamına geliyor :) yani insanlar sana bakınca kendisini çeki veriyor. 9 rakamı çocuksu masum yani her ortama uyan eğlenceli bir insansın eğer ikiden fazla olsaydı saf kolay kandırlan bir kişi olurdun. 3 rakamı ikiden fazla olsaydı üşgenç olurdu ama sen de 1 tane olduğu için buna kayabilirisn dikkat et. ve ortamı seven ortamı oluşturan kişisin
çok teşekkür ederimmm

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Ayyy en sevdiğim ve bu alanda ilgilendiğim için ben de yazmak istedim. Ben pin koduna merak sardım. (3 sene oluyor). Yılmaz erdoğan oyuncu seçimi yaparken pin koduna göre seçiyormuş. Hatta berfu yener de çocuğunu pin koduna uygun olsun diye doğum planı yapmış :)
Ben size nasıl hesaplaycağınızı söyliyim hatta rakamlarıda eğer üşenirsenizde direk sonuç var ama çok detaylıisteyen olursa doğum tarihini yazsın açıklıyım sizlere de örnek olur.
Hatta manittiniz varsa ikinizin ilişkinize bakıyım :D en sevdiğim şeydi arkadaşlarım yeni erkekle tanışınca hesapla derdi :D Evlilik tarihi,aşk yılı,kariyer yılı vb.
bu site hesaplıyor sonuçlarını yazında konuşalım ben daha detaylı açıklarım
*** 1: HAVA ELEMENTİ – YARATICI

AKTİF ÖZELLİKLER: Lider, canlı, parlak, dokunsal, neşeli, yaratıcı, gururlu, hevesli, konuşkan, güvenli, girişken.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Değişken, gürültücü, agresif, rahatsız, hoşgörüsüz, homurdanan, kendine güveni az, uyuşuk, depresif, egoist, mızmız.

*** 2: SU ELEMENTİ – BESLEYEN

AKTİF ÖZELLİKLER: Besleyen, bakan, sakin, gözlemci, cool, yumuşak, istikrarlı, eve düşkün, domestik, sosyal, kendine yeten.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Duygusal, ağlamaklı, savunmacı, geri çekilen, koruyucu, fırtınalı, irrasyonel, duyarlı, melankolik, ruh hali değişen, somurtkan.

*** 3: ATEŞ ELEMENTİ – ORGANİZATÖR

AKTİF ÖZELLİKLER: Organize, adayan, bağımsız, iyimser, dinsel, hayat dolu, samimi, hayvansever, azimli, ciddi.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Yanlış yönlendirilen, düşmanca, korku dolu, fanatik, savunmacı, davranış bozukluğu olan, küskün, kayıtsız, kaba, öfkeli.

*** 4: TOPRAK ELEMENTİ – BÜTÜNLÜK

AKTİF ÖZELLİKLER: Bireysel, esrarengiz, farklı, hedefleri olan, sadık, alışılmışın dışında, kahin, ‘yaşa ve yaşat’çı, zeki, adil, devrimci, şaşırtıcı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Gizli, eksantrik, şok sözler eden, alışılmamış, kinci, heyecanlı, patavatsız, önyargılı, önceden tahmin edilemez, yalancı, sabit fikirli, aldatan.

*** 5: HAVA ELEMENTİ – KÂŞİF

AKTİF ÖZELLİKLER: Zarif, mizahçı, dışa dönük, analitik, entelektüel, sonuca giden, esnek, eğlenceli, duygusallığa kapılmayan, mantıklı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İsyankâr, rahatsız, eleştirel, sivri dilli, yoğun, uçarı, zor, ters, sinirli.

*** 6: ATEŞ ELEMENTİ – KARİZMA

AKTİF ÖZELLİKLER: Büyüleyici, şefkatli, romantik, seksi, uyumlu, duyusal, sıcakkanlı, arkadaş canlısı, iyi müzakereci, huzurlu.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İllüzyon gören, aşırı duygusal, kendine dönük, uyumsuz, talepkâr, müsrif, küsen, yapışkan, kıskanç.

*** 7: SU ELEMENTİ – İDEALİST

AKTİF ÖZELLİKLER: Sakin, muhafazakâr, tapan, sanat sevgisi olan, kendini çeken, bağımlı, bağlanabilen, rafine, araştıran, idealist.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Kinci, münzevi, yalnız, duygusuz, radikal, ruh hali değişken, yoğun, endişeli, ifadesiz, ihtiyatlı, kontrolcü, utangaç.

*** 8: TOPRAK ELEMENTİ – GÜVENİLİR

AKTİF ÖZELLİKLER: İstikrarlı, sabırlı, destekleyen, deneyimli, bilge, sorumlu, güvenli, ciddi, gayretli, kayıtsız.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Güvensiz, yoğun, obsesif, göstermeyen, hesapçı, manipülatif, hareketsiz, kurban hisseden, zorba, kurbanlık koyun rolü oynayan.

*** 9: ELEMENTİ YOK – ÇOCUK

AKTİF ÖZELLİKLER: Biricik, naif, artistik, kararlı, perspektifli, incinebilir, masum, verici, çocuksu, dürüst.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Çelişkili, karışık, safça, dürtüsel, unutan, gururlu, düşük özgüvenli, inatçı, belirsiz, sabırsız.​
Ay harika bir olay hdjdjdj benimki de şöyle açıklar mısın lütfen 😍
43972731

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Benimki de: 45772933

45772933
merhaba 4 rakamı sadıkl oluyor yani arkadaşlıkta-sevgililikte satmayan sana ihanet etmeyenleri daha çok istersin. 5 rakamı analitik düşünen eğlenceli ortamın neşe kaynağı oluyorsun. .7 rakamı daha sakın araştırmayı seven bir kişsin bundan dolayı işlerin isteidğin gibi gitmezse üzülürsün ruh halin değişir . 2 rakamı (örnek erkekte evlenecek erkek mi diye baktığımızda 2 rakamı isteriz yani iyi baba iyi koca anlamına geliyor ) bebek,hayvan daha ailene düşkünsün (aileni görmek istediğin birisi -birileri) 9 rakamı çocuksu masum yani her ortama uyan eğlenceli bir insansın eğer ikiden fazla olsaydı saf kolay kandırlan bir kişi olurdun. 3 rakamı ikiden fazla olduğu için üşgenç oluyorlar ve diğer anlamıda birlik kalabalık seven organizasyon yapan kişi olursun. yine detaylı öğrenmek istersen youtube pin kodu hespalama filan dersen kendinde görebilirsin seni tanımadığım için tam olarak pasif- baskınlık olayından tam çıkarım yapmaaybilirim
26.04.2004 çok teşekkür ederim becerememiştim
26.04.2004
84698314 pin kodun
8 rakamı güvenir 4 rakamı dürst bunlar arkadşalık-ilişkide önem verdiğindir. Bu rakamlar sana sorumluklarına bağlı çalışkan kişilik katıyor. 6 rakamı cinsel çekimi olan dişil enerjisi yüksek kişiler bu 2 tane olsayıdı çapkın veya sinirli biri olurdu 1 tane olması dişil enerjin yüksek olduğunu anlamına gelir.3 rakamı ikiden fazla olsaydı üşgenç olurdu ama sen de 1 tane olduğu için buna kayabilirisn dikkat et. 1 rakamı liderlik oluyor eğer 2 ve 'den fazlasa olurs aemir almaktan hoşlanmayan kişisin daha çok işleri sen yapmak isteyensin sen bitirip sen bitirmek istersin bir başkası yapmasın ve bir başkası da karışmasını istemezsin. iç dünyalarında hassas. yine detaylı öğrenmek istersen youtube pin kodu hespalama filan dersen kendinde görebilirsin seni tanımadığım için tam olarak pasif- baskınlık olayından tam çıkarım yapmaaybilirim

Ay harika bir olay hdjdjdj benimki de şöyle açıklar mısın lütfen 😍
43972731
43972731
merhaba 4 rakamı dürstlük arkadşalık-ilişkide önem verdiğimdir.. .3 rakamı ikiden fazla olsaydı üşgenç olurdu ama sen de 1 tane olduğu için buna kayabilirisn dikkat et. iki tane 7'in var . 5 veya 7 si ikiden faza olan kişiler genelde mühendis zekası deriz. 2 rakamı (örnek erkekte evlenecek erkek mi diye baktığımızda 2 rakamı isteriz yani iyi baba iyi koca anlamına geliyor ) bebek,hayvan daha ailene düşkünsün (aileni görmek istediğin birisi -birileri) 9 rakamı çocuksu masum yani her ortama uyan eğlenceli bir insansın eğer ikiden fazla olsaydı saf kolay kandırlan bir kişi olurdun. yine detaylı öğrenmek istersen youtube pin kodu hespalama filan dersen kendinde görebilirsin seni tanımadığım için tam olarak pasif- baskınlık olayından tam çıkarım yapmaaybilirim

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
43972731
merhaba 4 rakamı dürstlük arkadşalık-ilişkide önem verdiğimdir.. .3 rakamı ikiden fazla olsaydı üşgenç olurdu ama sen de 1 tane olduğu için buna kayabilirisn dikkat et. iki tane 7'in var . 5 veya 7 si ikiden faza olan kişiler genelde mühendis zekası deriz. 2 rakamı (örnek erkekte evlenecek erkek mi diye baktığımızda 2 rakamı isteriz yani iyi baba iyi koca anlamına geliyor ) bebek,hayvan daha ailene düşkünsün (aileni görmek istediğin birisi -birileri) 9 rakamı çocuksu masum yani her ortama uyan eğlenceli bir insansın eğer ikiden fazla olsaydı saf kolay kandırlan bir kişi olurdun. yine detaylı öğrenmek istersen youtube pin kodu hespalama filan dersen kendinde görebilirsin seni tanımadığım için tam olarak pasif- baskınlık olayından tam çıkarım yapmaaybilirim
Çok ilginç yazdıklarının çoğu tutuyor gerçekten 🧐😍dostlarıma bağımlı şekilde bağlıyımdır üşengeçlik desen çoktan kaydım galiba ve bu kadar kaymışken bu uyarı beni bi tuhaf hissettirdi 🥲 çocuklarla vakit geçirmeyi yetişkinlerle geçirmekten daha çok seviyorum bu da doğru 😂 sayende yeni bir şey öğrendim yarın boşluğumda bunu mutlaka araştıracağım teşekkürler ❣

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Böyle bir şeyler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230613-020801_Chrome.jpg
    Screenshot_20230613-020801_Chrome.jpg
    31.7 KB · Görüntüleme: 6

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
45772933
merhaba 4 rakamı sadıkl oluyor yani arkadaşlıkta-sevgililikte satmayan sana ihanet etmeyenleri daha çok istersin. 5 rakamı analitik düşünen eğlenceli ortamın neşe kaynağı oluyorsun. .7 rakamı daha sakın araştırmayı seven bir kişsin bundan dolayı işlerin isteidğin gibi gitmezse üzülürsün ruh halin değişir . 2 rakamı (örnek erkekte evlenecek erkek mi diye baktığımızda 2 rakamı isteriz yani iyi baba iyi koca anlamına geliyor ) bebek,hayvan daha ailene düşkünsün (aileni görmek istediğin birisi -birileri) 9 rakamı çocuksu masum yani her ortama uyan eğlenceli bir insansın eğer ikiden fazla olsaydı saf kolay kandırlan bir kişi olurdun. 3 rakamı ikiden fazla olduğu için üşgenç oluyorlar ve diğer anlamıda birlik kalabalık seven organizasyon yapan kişi olursun. yine detaylı öğrenmek istersen youtube pin kodu hespalama filan dersen kendinde görebilirsin seni tanımadığım için tam olarak pasif- baskınlık olayından tam çıkarım yapmaaybilirim
Çoğu şey uyuyor bana. Videoya da bakacağım. Teşekkür ederim 🥰

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Böyle bir şeyler
17212898
merhaba 1 rakamı lider ruhlu anlamına geliyor ikiden fazla olsaydı emir almaktan hoşlanmayan kendi başına özgür kişilik olurdun ikiden fazla olduğun için senin kötü yanın bir başkasına değil daha çok ben ben tarafını kırman gerekir. 2 rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) . sen de 2 tane 2 rakamı olduğu için duygusal insansın :/ seni üzerler dikkatli ol. 7 zekaidealist istediğin bir şeyi gerçekleştirmeye çalışma hırsın var diye düşünüyorum. 8 güvenrilik ama ikiden fazla olması birazcık sıkıntılı takıntılı olabiliyor. 9 çocuk rakamı yani saflık doğallık ortamın neşe kaynağı oluyor 9 rakamı olursa daha ketum oluyorlar bir tane 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin . fazladan olması biraz sıkıntılı seni enayi olarak kullanbilirler.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

11791281

Benim böyle şeylere pek ilgim ya da inancım yoktur ancak 4 adet 1 görünce komiğime gitti, atmak istedim. Feminist biri olduğumdan olsa gerek diyorum :d. Ya da doğumdan belliymiş diyeyim ahahshha

Edit: Yorumların varsa okumak isterim, komiğime gitti çünkü.

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
19123112 benimki
25979753 eniştenizinki

Rica etsem bize ilişki açısından bakabilir misin? 🥺
Linkini bıraktığın siteden baktığımda genel olarak verilen bilgilerin %90'ının doğru olduğunu gördüm. Meraklandım o yüzden. 🥺💜

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

36336999
merhaba 3 rakamı organize olamayı birlik olmayı ,düzenli olan biri kötü yanı rakamı ikiden fazla olduğu için üşgenç oluyorlar yani hevesle başlayıp sonradan üşeniyorsun dikkat etmeelesin. Bu arada 6 rakamı cinsel çekim dişil enerji eğer ikiden fazla olursa biraz sinrili kavgacı tip oluyor yani çok çabuk parlayabilirsin. Zeki olmasına rağmen kendine çok güvenmeyen bir kişisin bu konuda kendine güvenmelisin.
9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin . fazladan olması biraz sıkıntılı seni enayi olarak kullanbilirler. yani o masumluğundan faydalanmak isteyen kötü insanlar olabilir dikkatli ol :/ aşk acısı çekmeye çok müsaitsin :/ Umarım hoşuna gitmiştir.

11791281

Benim böyle şeylere pek ilgim ya da inancım yoktur ancak 4 adet 1 görünce komiğime gitti, atmak istedim. Feminist biri olduğumdan olsa gerek diyorum :d. Ya da doğumdan belliymiş diyeyim ahahshha

Edit: Yorumların varsa okumak isterim, komiğime gitti çünkü.
11791281
merhaba 1 rakamı liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. Sen de çok fazla 1 olması birazcık kötü çünkü insanlar sana hadi şunu yao hani kötü yönden değil de iyi yönden söylese bile hoşuna gitmeyebilir. Genelde ben yapıyım ben yapabilirim kimse ihityacım yok kafasındasın bu sana bazen negatif olarak dönüş sağlar bu 1 rakamı liderlik anlamına geliyor bu kısmını törpülemen lazım :/ 7 rakamı mantıksal eka sanat vb. yani bir işe gömüldüğün zaman harikalar yaratırsın grup oalrak değilde daha çok bireysel olarak çünkkü grupta eğer sen yönetmezsen veya emir alırsan hiç hoşuna gitmez eleşitirye çok fazla tahammülün yok. 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin yani ortamın neşe kaynağıda olabilir 9 olmayanlar daha çok ketum oluyorlar o senin 4 tane 1 rakamı yani liderliğini birazcık törpüleyen oluyor. 2 rakamı aile sevgi bebek hayvanlar senin en hassas yerin ( sevdiğin bir şeyde olabilir.) bir de 8 rakamı dürstlük rakamı senin için en önemli şeylerden biri dürstlük güven bunlar olmazsa akadaşlık-ilişki-aile bunlar zemini sağlam olmuyor . Umarım hoşuna gitmiştir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

36336999
merhaba 3 rakamı organize olamayı birlik olmayı ,düzenli olan biri kötü yanı rakamı ikiden fazla olduğu için üşgenç oluyorlar yani hevesle başlayıp sonradan üşeniyorsun dikkat etmeelesin. Bu arada 6 rakamı cinsel çekim dişil enerji eğer ikiden fazla olursa biraz sinrili kavgacı tip oluyor yani çok çabuk parlayabilirsin. Zeki olmasına rağmen kendine çok güvenmeyen bir kişisin bu konuda kendine güvenmelisin.
9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin . fazladan olması biraz sıkıntılı seni enayi olarak kullanbilirler. yani o masumluğundan faydalanmak isteyen kötü insanlar olabilir dikkatli ol :/ aşk acısı çekmeye çok müsaitsin :/ Umarım hoşuna gitmiştir.

11791281
merhaba 1 rakamı liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. Sen de çok fazla 1 olması birazcık kötü çünkü insanlar sana hadi şunu yao hani kötü yönden değil de iyi yönden söylese bile hoşuna gitmeyebilir. Genelde ben yapıyım ben yapabilirim kimse ihityacım yok kafasındasın bu sana bazen negatif olarak dönüş sağlar bu 1 rakamı liderlik anlamına geliyor bu kısmını törpülemen lazım :/ 7 rakamı mantıksal eka sanat vb. yani bir işe gömüldüğün zaman harikalar yaratırsın grup oalrak değilde daha çok bireysel olarak çünkkü grupta eğer sen yönetmezsen veya emir alırsan hiç hoşuna gitmez eleşitirye çok fazla tahammülün yok. 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin yani ortamın neşe kaynağıda olabilir 9 olmayanlar daha çok ketum oluyorlar o senin 4 tane 1 rakamı yani liderliğini birazcık törpüleyen oluyor. 2 rakamı aile sevgi bebek hayvanlar senin en hassas yerin ( sevdiğin bir şeyde olabilir.) bir de 8 rakamı dürstlük rakamı senin için en önemli şeylerden biri dürstlük güven bunlar olmazsa akadaşlık-ilişki-aile bunlar zemini sağlam olmuyor . Umarım hoşuna gitmiştir
Teşekkür ederim zaman ayırıp uğraştığın için, 💐. Güzel günler diliyorum, sağlıcakla kal 🖖