- Konu Sahibi
Konu Sahibi
<.<gattara<.<
19123112 kayısı19123112 benimki
25979753 eniştenizinki
Rica etsem bize ilişki açısından bakabilir misin?
Linkini bıraktığın siteden baktığımda genel olarak verilen bilgilerin %90'ının doğru olduğunu gördüm. Meraklandım o yüzden.
25979753 enişte ---- ayrı ayrı bakıyım sonra illişkinizin gücüne bakıyım
liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. Sen de çok fazla 1 olması birazcık kötü çünkü insanlar sana hadi şunu yap hani kötü yönden değilde iyi yönden söylese bile hoşuna gitmeyebilir. bu konuda seni törpüleyen 2 ve 9 bunları açıklayacağım.
. 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin yani ortamın neşe kaynağıda olabilir 9 olmayanlar daha çok ketum oluyorlar senin neşen, enerjin buradan geliyor. 2 rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) . sen de 2 tane 2 rakamı olduğu için duygusal insansın :/ seni üzerler dikkatli ol bu hassas noktalarını bilmemeni sağla poncikliğini koru ve hayır demesini bil. 3 rakamı ortamı düzenleyen gruplayan öğreten hevesli eğer ikiden fazla olursa hadi şunu yapıyım diyip kalkıyorsun sonra üff boşver yapmıyım diyip salıyorsun sen de 1 tane var bu da senin buna hafif kayabilirsin dikkat et erteleme sıkıntın olabilir.
sevdiğin bey <3 (ayy umarım her şey gönlünce olur )
25979753
2 rakamı var hem de ilk hanede bu da karakter özeliği oluyor yanii çok iyi baba sevecen biri (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
) 5 rakamı örnek veriyim ikiden falza 5 rakamı olursa mühendis zekası yani pratik düşünen analatik zekası kuvvetli kişiler oluyor ve onda da 2 tane 5 olması zeki olduğuna geliyor. 7 rakamı daa aynı şekilde yani 7 ve 5 mizah ve zeka anlamına geliyor fakat bunlar ikiden fazla olduğu için biraz patavatsız oluyor. (kusura bakma) 3 rakamı organize olamayı birlik olmayı ,düzenli olan biri kötü yanı rakamı ikiden fazla olduğu için üşgenç oluyorlar yani hevesle başlayıp sonradan üşeniyorsun dikkat etmelisin.şimdi ilişkinize bakıyorum
35193865 (ilişkide tek tek rakamları topluyorum -9 çıkarıyorum örnk veriyim
ilk rakamın senin + sevdiğin bey : 1+2=3 / ikinci rakamn 9+5= 14 bu da 1+4= 5 oluyor. böyle böyle tüm rakamları topluyorum.
tek tek açıklıyım
3 rakamı ikiniz arkadaşlarınızla takılmayı seven çiftsiniz (ayrı ayrıda oalbilir birlikte arkadaşlarınızla da olabilir) üç rakamı ikiden fazla olunca kötü oluyor üşgenç bir çift oluyorsunuz yani birlikte hevesle başlıyorsunuz ama gerisini tamamlamıyorsunuz bunun üzerinde durmanız gerekiyor .
5 rakamı ilişkiniz zeki yani mantıksal hareket edebiliyorsunuz çok çok güzel.
9 rakamı eğlenceli çiftiniz yani saçma örnek vereceğim yeri geline ciddi oluyorsunuz yeri gelince de saçma sapan davranabilirsiniz her ortamda bilrikte eğlenbiliyorsunuz bu çok önemli bir şey ilişkide aranan şey.
8 rakamı güvenilir yani güvenir bir çiftsiniz en hasas noktanız güvendir.
6 cinsel çekim tensel uyum çekiminiz çok iyi eğer fazladan olsaydı çok kavgalı çift olurdunuz çok şükür 1 tane var.
1 rakamı liderlik yani birbirinizi zıtalşamayın ve birlikte çok güçlü olabilirsiniz alfa çiftsiniz 1 liderlik rakamı güçlü birlikte uçma güçlenen rakam oluyor fazladan olursa bol bol tartışma olurdu.
şimdi her şeyiniz var ama 2 rakamı ekisk ciddi ilişkiler 2 rakamı aranır çünkü aile bebek çocuksevgi bağı olarak biliniyor ilişkinizde yok ama bireysel anlamda olması çok iyi canını sıkacak bir durum yok bu ilişkiniz 8-9 rakamaları tamamlıyor Hayırlı uğrulu olsun umarım hoşuna gitmiştir.
Moderatörün son düzenlenenleri: