Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pin Kodunuzu Biliyor Musunuz? (İlişkiniz Varsa, Yıllara Göre Yaşacağınız Duygular Vb.)

G

<.<gattara<.<

Ayyy en sevdiğim ve bu alanda ilgilendiğim için ben de yazmak istedim. Ben pin koduna merak sardım. (3 sene oluyor). Yılmaz erdoğan oyuncu seçimi yaparken pin koduna göre seçiyormuş. Hatta berfu yener de çocuğunu pin koduna uygun olsun diye doğum planı yapmış :)
Ben size nasıl hesaplaycağınızı söyliyim hatta rakamlarıda eğer üşenirsenizde direk sonuç var ama çok detaylıisteyen olursa doğum tarihini yazsın açıklıyım sizlere de örnek olur.
Hatta manittiniz varsa ikinizin ilişkinize bakıyım :D en sevdiğim şeydi arkadaşlarım yeni erkekle tanışınca hesapla derdi :D Evlilik tarihi,aşk yılı,kariyer yılı vb.
bu site hesaplıyor sonuçlarını yazında konuşalım ben daha detaylı açıklarım
*** 1: HAVA ELEMENTİ – YARATICI

AKTİF ÖZELLİKLER: Lider, canlı, parlak, dokunsal, neşeli, yaratıcı, gururlu, hevesli, konuşkan, güvenli, girişken.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Değişken, gürültücü, agresif, rahatsız, hoşgörüsüz, homurdanan, kendine güveni az, uyuşuk, depresif, egoist, mızmız.

*** 2: SU ELEMENTİ – BESLEYEN

AKTİF ÖZELLİKLER: Besleyen, bakan, sakin, gözlemci, cool, yumuşak, istikrarlı, eve düşkün, domestik, sosyal, kendine yeten.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Duygusal, ağlamaklı, savunmacı, geri çekilen, koruyucu, fırtınalı, irrasyonel, duyarlı, melankolik, ruh hali değişen, somurtkan.

*** 3: ATEŞ ELEMENTİ – ORGANİZATÖR

AKTİF ÖZELLİKLER: Organize, adayan, bağımsız, iyimser, dinsel, hayat dolu, samimi, hayvansever, azimli, ciddi.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Yanlış yönlendirilen, düşmanca, korku dolu, fanatik, savunmacı, davranış bozukluğu olan, küskün, kayıtsız, kaba, öfkeli.

*** 4: TOPRAK ELEMENTİ – BÜTÜNLÜK

AKTİF ÖZELLİKLER: Bireysel, esrarengiz, farklı, hedefleri olan, sadık, alışılmışın dışında, kahin, ‘yaşa ve yaşat’çı, zeki, adil, devrimci, şaşırtıcı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Gizli, eksantrik, şok sözler eden, alışılmamış, kinci, heyecanlı, patavatsız, önyargılı, önceden tahmin edilemez, yalancı, sabit fikirli, aldatan.

*** 5: HAVA ELEMENTİ – KÂŞİF

AKTİF ÖZELLİKLER: Zarif, mizahçı, dışa dönük, analitik, entelektüel, sonuca giden, esnek, eğlenceli, duygusallığa kapılmayan, mantıklı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İsyankâr, rahatsız, eleştirel, sivri dilli, yoğun, uçarı, zor, ters, sinirli.

*** 6: ATEŞ ELEMENTİ – KARİZMA

AKTİF ÖZELLİKLER: Büyüleyici, şefkatli, romantik, seksi, uyumlu, duyusal, sıcakkanlı, arkadaş canlısı, iyi müzakereci, huzurlu.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İllüzyon gören, aşırı duygusal, kendine dönük, uyumsuz, talepkâr, müsrif, küsen, yapışkan, kıskanç.

*** 7: SU ELEMENTİ – İDEALİST

AKTİF ÖZELLİKLER: Sakin, muhafazakâr, tapan, sanat sevgisi olan, kendini çeken, bağımlı, bağlanabilen, rafine, araştıran, idealist.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Kinci, münzevi, yalnız, duygusuz, radikal, ruh hali değişken, yoğun, endişeli, ifadesiz, ihtiyatlı, kontrolcü, utangaç.

*** 8: TOPRAK ELEMENTİ – GÜVENİLİR

AKTİF ÖZELLİKLER: İstikrarlı, sabırlı, destekleyen, deneyimli, bilge, sorumlu, güvenli, ciddi, gayretli, kayıtsız.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Güvensiz, yoğun, obsesif, göstermeyen, hesapçı, manipülatif, hareketsiz, kurban hisseden, zorba, kurbanlık koyun rolü oynayan.

*** 9: ELEMENTİ YOK – ÇOCUK

AKTİF ÖZELLİKLER: Biricik, naif, artistik, kararlı, perspektifli, incinebilir, masum, verici, çocuksu, dürüst.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Çelişkili, karışık, safça, dürtüsel, unutan, gururlu, düşük özgüvenli, inatçı, belirsiz, sabırsız.​
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

ask

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
1,630
Tepki
4,562
Puan
114
Ayyy en sevdiğim ve bu alanda ilgilendiğim için ben de yazmak istedim. Ben pin koduna merak sardım. (3 sene oluyor). Yılmaz erdoğan oyuncu seçimi yaparken pin koduna göre seçiyormuş. Hatta berfu yener de çocuğunu pin koduna uygun olsun diye doğum planı yapmış :)
Ben size nasıl hesaplaycağınızı söyliyim hatta rakamlarıda eğer üşenirsenizde direk sonuç var ama çok detaylıisteyen olursa doğum tarihini yazsın açıklıyım sizlere de örnek olur.
Hatta manittiniz varsa ikinizin ilişkinize bakıyım :D en sevdiğim şeydi arkadaşlarım yeni erkekle tanışınca hesapla derdi :D Evlilik tarihi,aşk yılı,kariyer yılı vb.
bu site hesaplıyor sonuçlarını yazında konuşalım ben daha detaylı açıklarım

1 rakamı yaratıcı, eğlenceli, dışa dönük, gururlu, özgüveni yüksek lider kişileri yansıtır.
2 rakamı, ebeveynliğe değer veren, ailelerini ve sevdiklerini korumak için güçlü içgüdülere sahip, olağanüstü hayal gücüne sahip insanları temsil ediyor.
3 rakamı askeri bir üslubu ifade eder, üretkenlik ve düzene örnek teşkil eder.
4 rakamı dürüstlüğü, doğruluğu, bütünlüğü temsil eder.
5 rakamı için heyecanlı yaşamı sevdiğinizi ve adrenalin bağımlısı olduğunuzu söyleyebiliriz.
6 rakamı, arkadaş canlısı, şefkatli, romantik, sessiz ve tutarlı insanlarla özdeşleşir.
7 rakamı reklamcılık, oyunculuk, resim, heykeltıraşlık gibi sanatsal yetenek gerektiren dalları tanımlar.
8 rakamı sakin ve sabırlı insanları temsil eder.
9 rakamı zeki, çocuksu ve sanatsal ruhları, saf zihinleri, masumiyeti yansıtır.
Benimki 3131 sakasiz. Hattımı aldigimda oyle denk geldi hic degistirmedim ben de
 

inx

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
742
Tepki
2,461
Puan
186
20230612_233711.jpg koca paragrafta sadece bir cümle yanlıştı????benim dengesizliği bile belli edecek şeyler çıktı çok iyi
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

kızzz ilk kez duydum bunu bugün maşallah her türlü analizimiz yapıldı SŞLDKJFKGLŞKGFŞSKFŞS
036336999

böyleymiş benimki bazı dedikleri aşırı yanlıştı baızları tuttu
aslında pasif-negatif rakamları var onlar etkiliyor aslında istersen video atıyım ondan örnek alabilirsin yada ben de bakabilirim çok hoşuma gidiyor :D
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 160

Confused Little Girl GIF
Pin kodumu öğrendim. PUK kodunu nasıl öğreniyoruz? Pin'i unutursam lazım olur
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Ben baktımda resmen beni baştan aşağı bildi acaba bana sen de genel bakar mısın? Merak ettim. 28 Eylül 2004 doğum tarihim☺️☺️
Tek tek açıklıyorum
1 rakamın sen lider ruhlu olduğun anlamına geliyor bu 3+ olursa sıkıntı senin 2 tane var sen çok emir almaktan hoşlanmıyorsun. 9 rakamı çocuk rakamı yani her şey olabilirsin bir insanda 9 rakamı olması çok iyi ortama ayak uydurması ama çok fazla 9 olursa o çocuksu saflık oluyor senin 1 tane var süper. 4 güvenlirlik rakamı yani bu sadık olma anlamına geliyor 6 rakamı eğer bir insanda fazladan 6 olursa yalancı ve aldatabilir ama 1 tane 6 olursa cezbedeci albenisi olan kişiler oluyor. Senin görünüşünü bilmiyorum ama dişil auran yüksek olabilir. 5 zekilik ,komiklik anlamına geliyor bu da senin eğlenceli birisi oluyor yani umarım hoşuna gitmiştir
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

9 9 8 8 8 9 8 8
benimki böyle çıktı
9 8 8 7 7 8 7 6
mustakbel enistenizinki de böyle çıktı
9 9 8 8 8 9 8 8
benimki böyle çıktı
9 8 8 7 7 8 7 6
mustakbel enistenizinki de böyle çıktı
öhmil senden sonra eniştemizden sonra ilişkinizden bahsediyim :) çok fazla kişi anlatmış sizleri basit özetliyim ilşkinizi detaylı açıklıyım
Sen 9 rakamın çok fazla bu çocuk rakamı yani masumluk anlamına geliyor çok fazla 9 rakamı seni çok üzerler be gülüm :/ 8 rakamın güvenir anlamına geliyor
eşin 8 7 güvenirlik sadık anlamına geliyor :) 6 rakamı 1 tane olamsı iyi cezbedici yakışıklı ama çok fazla 6 rakamı olsaydı çapkın olurdu çok iyi bulmuşsun
ilişkiniz
Şİmdi ilişkinzde 9 8 7 6 6 8 6 5 şimdi rakmaları açıklıyım ilişikiniz çok tatlı 9 rakamı çocuk yani ikinizde birlikte olduğun zaman çocuklaşıyorsunuz :) çok tatlı yaa maşallah
6 bir tane olursa çok iyi tensel uyum cinsel çekim ama 3+ olursa kavga olur yani sizin kaga+ koklaşma gibi bir şeyiniz var çekim gücünüz çok iyi. 8 ilişkiniz çok güvenir 5,7 rakamı zeki ve mizahi temsil eder ilişkiniz zeki yani birlikte zekanız konuşuyor umarım hoşuna gitmiştir. Sevgilinle mutluluklar :) <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 1676
e her sayı var benimkinde noldu şimdi
tam bir aşk insanı diyo aseksüelim ben aw
1. hane 6 bu senin dış görünüşün insanlar seni nasıl gördüğüyle alakalı dişil enerjin yüksek anlamına geliyor . 2. hanen 2 yani bundna dolayısın 2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden) 4 rakamın güvenilir anlamına geiyor senin için en önemli şeyde güven 3 rakamı 2 tane olursa bir şeyi büyük işle başarıp sonra üşgençlik oluyorsa 3'tür sen de 1 tane var çok iyi ama eğer üşenirsen bu rakamın devreye girebilir dikkatli ol . 9 rakamı çocuk rakamı yani her şey olabilirsin eğlencei hüzün mutlu her kafaya girersin . 8 sadık anlamına geliyorsun 6 rakamın var bu da aşk cezbedi seksi anlamına geliyor 1ç haneden yazmıştım dişil enerjin diye burada da olduğu için bu seni çapkın olarak görüyor ama pasif-negaitflik çok önemli sen de 2 aile 4 güvenirlik 8 sadık olunca 6 rakamı biraz daha az oluyor ve sen de falzadan 6 olduğu için belki yanlış tahmin etmiştir :/ 5 rakam mizahdır zekadı. Yani umarım hoşuna gitmiştir <3 daha detaylı istersen youtbe da anlatan kişiler var pasif-negatifliği
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 1675 koca paragrafta sadece bir cümle yanlıştı????benim dengesizliği bile belli edecek şeyler çıktı çok iyi
hello benim de ilk rakamım 5 :) senle rakamlarımız benzer sayılır öhm başlıyım
1. hane 5 bu zeka ve mizah anlamına geliyor 1 iyi 2+ olursa mühendis zekası olarak görüyorlar . 9 rakamı çocuk rakamı yani her şeye uyuyorsun mutlu hüzünlü sakin 2'den fazla olursan çocuksu saflık gelir sen de 1 tane var iyi bir şey:) 6 bir tane 6 olması seksilik anlamına geliyor fazladan olursa biraz sinirli ve çapkın anlamına geliyor ama 2 basedeecğim sen de böyle hissediyorsan öyle olabilirsin. 2 rakamı aile sevgisi aşk çocuk hayvan bebek bu evcimenlik (yani ilişkide erkekde 2 rakamı varsa iyi koca iyi baba olarak görülür) sahne ışığında var, 2 tane 2 olduğun için çok duygusal insansın ama 6 rakamın sinirli yapında olduğu için o anki ruh haline bağlı oluyordur. 7 ve 5 zekalık ve mantık anlamına geliyor. Umarım hoşuna gitmiştir.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

inx

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
742
Tepki
2,461
Puan
186
hello benim de ilk rakamım 5 :) senle rakamlarımız benzer sayılır öhm başlıyım
1. hane 5 bu zeka ve mizah anlamına geliyor 1 iyi 2+ olursa mühendis zekası olarak görüyorlar . 9 rakamı çocuk rakamı yani her şeye uyuyorsun mutlu hüzünlü sakin 2'den fazla olursan çocuksu saflık gelir sen de 1 tane var iyi bir şey:) 6 bir tane 6 olması seksilik anlamına geliyor fazladan olursa biraz sinirli ve çapkın anlamına geliyor ama 2 basedeecğim sen de böyle hissediyorsan öyle olabilirsin. 2 rakamı aile sevgisi aşk çocuk hayvan bebek bu evcimenlik (yani ilişkide erkekde 2 rakamı varsa iyi koca iyi baba olarak görülür) sahne ışığında var, 2 tane 2 olduğun için çok duygusal insansın ama 6 rakamın sinirli yapında olduğu için o anki ruh haline bağlı oluyordur. 7 ve 5 zekalık ve mantık anlamına geliyor. Umarım hoşuna gitmiştir.
doğru olduğu için şaşırmamı bir kenara bırakırsak sahne ışığım olduğuna bilmediğim için şaşırdım bu da doğrudur umarım dkpwkdos teşekkür ederim hoşuma gitti
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Merhaba rakamları tek tek açıkıylıyım
7 rakamı zeka ,mizha anlamına geliyor idealist bir kişiliğin var diye düşünüyorum fakat 3 rakamın var bu da üşgençlik yani hadi bunu yapacağım diye kalkıyorsun sonra bir anda boşver diyip iptal edebiliyorsun tabii bu 1 tane var eğer 2+ olsaydı olurdu bu da senin idealistiğini etkilyebilir 2 + olmasada 1 tane var . 8 ve 4 sadık ve güvenlirlik anlamına geliyor . Senin için en önemli güvenli ve sadık olması ilişikide ve arkadaşlıkta. 1 rakamı lider ruhlu yani yaratı özgüür ruhlu emirler almaktan hoşlanmayan anlamına geliyor 1 tane olunca sen çok fazla ezilirsen tepki gösterebilirsin. 9 rakamın var bu da çocuk rakamı yani saflık anlamına geliyor her şey olursun mutluühüzünlü neşeli ortama ayak uyduran (kötü anlamda değil ortamın neşe kaynağı gibi) Umarım hoşuna gitmiştir
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 160

Merhaba rakamları tek tek açıkıylıyım
7 rakamı zeka ,mizha anlamına geliyor idealist bir kişiliğin var diye düşünüyorum fakat 3 rakamın var bu da üşgençlik yani hadi bunu yapacağım diye kalkıyorsun sonra bir anda boşver diyip iptal edebiliyorsun tabii bu 1 tane var eğer 2+ olsaydı olurdu bu da senin idealistiğini etkilyebilir 2 + olmasada 1 tane var . 8 ve 4 sadık ve güvenlirlik anlamına geliyor . Senin için en önemli güvenli ve sadık olması ilişikide ve arkadaşlıkta. 1 rakamı lider ruhlu yani yaratı özgüür ruhlu emirler almaktan hoşlanmayan anlamına geliyor 1 tane olunca sen çok fazla ezilirsen tepki gösterebilirsin. 9 rakamın var bu da çocuk rakamı yani saflık anlamına geliyor her şey olursun mutluühüzünlü neşeli ortama ayak uyduran (kötü anlamda değil ortamın neşe kaynağı gibi) Umarım hoşuna gitmiştir
Tam uyuyor 😳 çok teşekkür ederim💝💝
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

17656843 bu da benimki
merhaba ben buraya rakamaları yazdım da göreyim diye 17656843
1 rakamı lider ruhlu anlamına geliyor ikiden fazla olsaydı emir almaktan hoşlanmayan kendi başına özgür kişilik olurdun ama 1 tane olursa ortama ayak uyduran ama yeri gelince tepkili olan eğer ortam pasifse sen aktif oluyorsun. 7 -5 rakamı zeka mantık yani mantıkçı oluyor. Bu rakamlar mühendis zekası anlamına geliyor umarım anlatabilmişimdi eğer anlamadığın bir kısım olursa tekrar yazarsın. 6 rakamı karizma tutklu çekici ve tensel çekimi fazla olan kişiler oluyor ama falzadan olursa yani iki ve ikiden fazla olursa hafif çapkın veya sinirli yapıda oluyorlar. 8-4 rakamı sadık güvenir dürüstlük anlamına geliyor yani ilişkide arkdaşılıkta ilk dikkat ettin ve en hassas olduğun şy. 3 rakamı ortamı düzenleyen gruplayan öğreten hevesli eğer ikiden fazla olursa hadi şunu yapıyım diyip kalkıyorsun sonra üff boşver yapmıyım diyip salıyorsun sen de 1 tane var bu da senin buna hafif kayabilirsin dikkat et erteleme sıkıntın olabilir
 
Konu Sahibi
M

mevsim

Ayyy en sevdiğim ve bu alanda ilgilendiğim için ben de yazmak istedim. Ben pin koduna merak sardım. (3 sene oluyor). Yılmaz erdoğan oyuncu seçimi yaparken pin koduna göre seçiyormuş. Hatta berfu yener de çocuğunu pin koduna uygun olsun diye doğum planı yapmış :)
Ben size nasıl hesaplaycağınızı söyliyim hatta rakamlarıda eğer üşenirsenizde direk sonuç var ama çok detaylıisteyen olursa doğum tarihini yazsın açıklıyım sizlere de örnek olur.
Hatta manittiniz varsa ikinizin ilişkinize bakıyım :D en sevdiğim şeydi arkadaşlarım yeni erkekle tanışınca hesapla derdi :D Evlilik tarihi,aşk yılı,kariyer yılı vb.
bu site hesaplıyor sonuçlarını yazında konuşalım ben daha detaylı açıklarım
*** 1: HAVA ELEMENTİ – YARATICI

AKTİF ÖZELLİKLER: Lider, canlı, parlak, dokunsal, neşeli, yaratıcı, gururlu, hevesli, konuşkan, güvenli, girişken.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Değişken, gürültücü, agresif, rahatsız, hoşgörüsüz, homurdanan, kendine güveni az, uyuşuk, depresif, egoist, mızmız.

*** 2: SU ELEMENTİ – BESLEYEN

AKTİF ÖZELLİKLER: Besleyen, bakan, sakin, gözlemci, cool, yumuşak, istikrarlı, eve düşkün, domestik, sosyal, kendine yeten.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Duygusal, ağlamaklı, savunmacı, geri çekilen, koruyucu, fırtınalı, irrasyonel, duyarlı, melankolik, ruh hali değişen, somurtkan.

*** 3: ATEŞ ELEMENTİ – ORGANİZATÖR

AKTİF ÖZELLİKLER: Organize, adayan, bağımsız, iyimser, dinsel, hayat dolu, samimi, hayvansever, azimli, ciddi.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Yanlış yönlendirilen, düşmanca, korku dolu, fanatik, savunmacı, davranış bozukluğu olan, küskün, kayıtsız, kaba, öfkeli.

*** 4: TOPRAK ELEMENTİ – BÜTÜNLÜK

AKTİF ÖZELLİKLER: Bireysel, esrarengiz, farklı, hedefleri olan, sadık, alışılmışın dışında, kahin, ‘yaşa ve yaşat’çı, zeki, adil, devrimci, şaşırtıcı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Gizli, eksantrik, şok sözler eden, alışılmamış, kinci, heyecanlı, patavatsız, önyargılı, önceden tahmin edilemez, yalancı, sabit fikirli, aldatan.

*** 5: HAVA ELEMENTİ – KÂŞİF

AKTİF ÖZELLİKLER: Zarif, mizahçı, dışa dönük, analitik, entelektüel, sonuca giden, esnek, eğlenceli, duygusallığa kapılmayan, mantıklı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İsyankâr, rahatsız, eleştirel, sivri dilli, yoğun, uçarı, zor, ters, sinirli.

*** 6: ATEŞ ELEMENTİ – KARİZMA

AKTİF ÖZELLİKLER: Büyüleyici, şefkatli, romantik, seksi, uyumlu, duyusal, sıcakkanlı, arkadaş canlısı, iyi müzakereci, huzurlu.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İllüzyon gören, aşırı duygusal, kendine dönük, uyumsuz, talepkâr, müsrif, küsen, yapışkan, kıskanç.

*** 7: SU ELEMENTİ – İDEALİST

AKTİF ÖZELLİKLER: Sakin, muhafazakâr, tapan, sanat sevgisi olan, kendini çeken, bağımlı, bağlanabilen, rafine, araştıran, idealist.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Kinci, münzevi, yalnız, duygusuz, radikal, ruh hali değişken, yoğun, endişeli, ifadesiz, ihtiyatlı, kontrolcü, utangaç.

*** 8: TOPRAK ELEMENTİ – GÜVENİLİR

AKTİF ÖZELLİKLER: İstikrarlı, sabırlı, destekleyen, deneyimli, bilge, sorumlu, güvenli, ciddi, gayretli, kayıtsız.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Güvensiz, yoğun, obsesif, göstermeyen, hesapçı, manipülatif, hareketsiz, kurban hisseden, zorba, kurbanlık koyun rolü oynayan.

*** 9: ELEMENTİ YOK – ÇOCUK

AKTİF ÖZELLİKLER: Biricik, naif, artistik, kararlı, perspektifli, incinebilir, masum, verici, çocuksu, dürüst.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Çelişkili, karışık, safça, dürtüsel, unutan, gururlu, düşük özgüvenli, inatçı, belirsiz, sabırsız.​
benimkine de bakar mısınnn
 

Ekli dosyalar

  • IMG_9755.jpeg
    IMG_9755.jpeg
    29.3 KB · Görüntüleme: 9
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Benimki de böyle çıktı. Nasıl oluyor şimdi? Benimkini de yorumlar mısın?
Ekli dosyayı görüntüle 1677
Merhaba şimdi tek tek rakamlarını açıklıyım
9 rakamı çocuk rakamı deniyor yani yeri gelince eğlenen yeri gelince dert yanan her ortama ayak uyduran kişisin. 9 rakamı olmasa daha çok ketum oluyorlar eğer fazladan olursa saf o masumluk geliyor bu da insanların enayim olarak görmesine sebep oluyor. Bu rakamın başta olması çok sıkıntılı çünkü ilk rakama gelen şey senin karakterin anlamına geliyor. iyi kalpli iyi niyetlisin. sen de 2 tane 1 rakamı var bu da liderlik anlamına geliyor örnek veriyim bir grup içinde proje yapacaksın sana sürekli emir verilmesini istemesin orada emir veren kişi sen olmak istersin ya da ortamı yöneten ben yapıyım bir başkası işime karışmasını istemezsin. Eleştirilere çok açık değilsin. Üzülebilirsin. 2 tane 4 rakamı var 4 rakamı dürstlük anlamına geliyor yani sen yalanı duymak istemezsin karşı kişilerin sana dürst olmasını isterlersin. çok fazla 4 olması biraz seni konuşkan yapabilir. Sana yapılanları unutmazsın çünkü çabuk etkileniyorun be bu olayı kolay atlatamıyorsun. 5 rakamı mantık anlamına geliyor. Yani analatik zekan var. Umarım hoşuna gitmiştir.
 
Üst