1- Bana bir zararın olmadı kötü falan da davranmadım ama fanı olduğun grubu çok fazla savunduğun için agresif biri olduğunu düşünüyorum
2- Allah aşkına gider misin artık, rahat bırak şu Blackpink üyelerini. Twitter'daki fanwar yapan 3. sınıf terbiyesiz ağzı kullanman da cabası, insanların yüzleri ve vücutları hakkında terbiyesizce konuşmayı bırakmalısın çünkü buna Bodyshaming ve Uglyshaming deniyor.
3- Bir kitlenin tamamından bir kişi yüzünden nefret etmek ve hakaret etmek normal bir insan davranışı değildir bana göre ayrıca her Bts ve Blackpink haberinde şu iki grubun başarısına kulp bulmaya çalışman sadece antipatik görünüyor. Hakaret etmeden cümle kuramamana girmiyorum bile.
4- Çok şirinsin öncelikle, saygılısın da ama neden bu kadar eksi aldığını hâlâ anlayamadım sanırım iyi bir dille konuşunca eksileniyorsun sitede, cidden garip.
5- En iyi Army, mizahı da mükemmel daha diyecek bir şey bulamıyorum kusursuzsun.
6- Sen kesin Yaprak Dökümü Şevket'i de destekliyorsundur... Allah aşkına, zaten ataerkil bir düzenin tam ortasında korkunç bir hayatımız varken neden kendi hemcinslerinden bu kadar nefret ediyorsun?
7- Gördüğüm en müthiş Exo-L. Mantıklı düşünüyor ve kavga falan da etmiyor, oylamalar fan kavgası falan da umrunda olmuyor. Ne denebilir ki? Çok kalitesin.
8- LÜTFEN ARTIK HER YETENEK KONUSU AÇILINCA TWICE VE BLACKPINK'E LAF ATMAYI BIRAK