Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Site Kullanıcılarını Anonim Eleştirin

Melike

Trainee
Tepki
135
Kendi adıma siteye kaydolalı çok olmadı.
Çok da yorum yapmıyorum.
Ben daha çok yorumları okumayı seven ve farklı bakış açılarına tanık olan kitleden biriyim. O yüzden hiçbir yorumu üzerime alınmadım ve tüm yorumları keyifle okudum. Bu yorum başlığı açan kişiye teşekkür ediyorum 😂

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

Forumda kimsenin adımı bile hatırladığını sanmıyorum etkileşimim çok az yazdıklarıma cevap bile verilmiyor bazenleri bu yüzden benden bahsetmemişlerdir bile diye düşündüm çok mükemmel olduğumu sandığımdan değil pek adım hatırlanmadığından dolayı.Eğer benimle ilgili bir eleştiriniz varsa doğrudan yazabilirsiniz kendimi geliştirebileceksem ve eleştirebileceksem varlığımın bir anlamı olur.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

4 numara @Hellobaby bu arada arkadaş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz gönderileri okumak beni acayip geriyor ama okumadan da duramıyorum 😬 Umarım hakkında olumsuz şeyler yazılanlardan biri değilimdir. Daha çok kendi hâlinde takılan biri olduğumdan iyi bir şeyler söylenmesini beklemiyorum ama hakkımda kötü de düşünülsün istemem.
Pp Taehyung mu yoksa Yongguk mu çok güzel görünüyor 🙇🏼‍♀️

sbinni

Trainee
Tepki
59
Çok kastığını düşünüyorum sürekli belli haberlerin yorumlarına promo yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum ve ilgilenmiyorummmm

Çok uçta birisin 24 olaydan sadece 2'sinde fikirlerimiz uyuşuyor fakat onda da vicdan azabı cektiriyorsun bu özelliğinden dolayı

Kişilerden çok yapılan yorumlara odaklanıyorum kayda değer elestirebilecegim bu iki kişiyi buldum aklımda bi onlar kalmış cabzbjzjz
İlk söylediğinizi üstüme alındım eğer bensem görmezden gelebilirsiniz.Kendimi tanıyorum bir şekilde aynı konu hakkında konuşmaya devam ederim.Elimde değil.
Açıkçası forumda ve sitede çok takılmıyorum özellikle forumda yakın olduğum kimse yok.Rahatsız olduğunuz bir şey varsa yüzüme söyleyebilirsiniz ve yine görmezdende gelebilirsiniz.

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
İlk söylediğinizi üstüme alındım eğer bensem görmezden gelebilirsiniz.Kendimi tanıyorum bir şekilde aynı konu hakkında konuşmaya devam ederim.Elimde değil.
Açıkçası forumda ve sitede çok takılmıyorum özellikle forumda yakın olduğum kimse yok.Rahatsız olduğunuz bir şey varsa yüzüme söyleyebilirsiniz ve yine görmezdende gelebilirsiniz.
Hayır bahsettiğim kişi sen değildin. Ve bahsettiğim konu da bir konu hakkında sürekli konuşmak değildi. Atıyorum bir güzellik yakışıklılık haberine bile stream ile alakalı şeyler yazan biri sürekli dikkatimi çekiyor ve alakasız buluyorum. kırıldıysan üzgünüm fakat son cumlene de katılmıyorum. Görmezden neden geleyim ki? Gördüm, uzun süre karşıma bu olay çıktı, aklımda kaldı, ben de anonim şekilde bu olayı hedef göstermeden eleştirdim(isim vermeden konuştuğum için hedef göstermediğimden bahsediyorum). O kişi gelip üstüne de alinmayabilir, ortaya atılmış sadece benim bildiğim bir düşünce. Seni istmeden de olsa kırdıysam üzgünüm ama benim düşüncem de bu❣️

sbinni

Trainee
Tepki
59
Hayır bahsettiğim kişi sen değildin. Ve bahsettiğim konu da bir konu hakkında sürekli konuşmak değildi. Atıyorum bir güzellik yakışıklılık haberine bile stream ile alakalı şeyler yazan biri sürekli dikkatimi çekiyor ve alakasız buluyorum. kırıldıysan üzgünüm fakat son cumlene de katılmıyorum. Görmezden neden geleyim ki? Gördüm, uzun süre karşıma bu olay çıktı, aklımda kaldı, ben de anonim şekilde bu olayı hedef göstermeden eleştirdim(isim vermeden konuştuğum için hedef göstermediğimden bahsediyorum). O kişi gelip üstüne de alinmayabilir, ortaya atılmış sadece benim bildiğim bir düşünce. Seni istmeden de olsa kırdıysam üzgünüm ama benim düşüncem de bu❣️
Yok aslında kırılmak değil ama böyle şeylerden biraz rahatsız oluyorum.Bana dediyse en azından görmezden gelmesini tavsiye edeyim dedim çünkü ben genellikle öyle yaparım.Ama doğrudur herkesin düşüncesi farklı.Neyse sorun değil.Benden yanada bir şey olduysa kusura bakma🫶

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Yok aslında kırılmak değil ama böyle şeylerden biraz rahatsız oluyorum.Bana dediyse en azından görmezden gelmesini tavsiye edeyim dedim çünkü ben genellikle öyle yaparım.Ama doğrudur herkesin düşüncesi farklı.Neyse sorun değil.Benden yanada bir şey olduysa kusura bakma🫶
Yok yok ne demekkk içine atmayıp direkt yanıt verdiğin için de çok teşekkür ederim❣️

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Ben buraya son defa daha yazacağım ama okuyor mu okumuyor mu bilmiyorum. Bir grubu sevmiyorsan onun hakkında yorum yapma onu takip etme onun çevirilerine girme. Ya da giriyorsan oku geç sadece bu olay bu kadar basitken sen her seferinde nasıl olayı bir gruba getirip onların başarılı olmadığını, şarkılarının sadece fan streamiyle başarılı olduğunu falan söylüyorsun? Kpopu tüm dünya 7/24 dinliyor da o grubu mu sadece fanları dinliyor? Eski yorumlarına baktığımda sırf şarkılarını kendileri yazıyor gözüksün diye şirket onlara cr veriyor gibi ezik bir yorumun var. Sen gerçekten kafayı yemişsin şunu hangi şirket yapar? Hayır yaptı diyelim sen binlerce kilometre uzaktan bunu nasıl bilebilirsin. Antisinde biraz zeki anti ol bari

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Tek seferde anladım kim olduğunu, bu deli bana Bts dinliyorum diye iğrenç kişilik demişti bir ara, çok obsesif birisi
Ben buraya son defa daha yazacağım ama okuyor mu okumuyor mu bilmiyorum. Bir grubu sevmiyorsan onun hakkında yorum yapma onu takip etme onun çevirilerine girme. Ya da giriyorsan oku geç sadece bu olay bu kadar basitken sen her seferinde nasıl olayı bir gruba getirip onların başarılı olmadığını, şarkılarının sadece fan streamiyle başarılı olduğunu falan söylüyorsun? Kpopu tüm dünya 7/24 dinliyor da o grubu mu sadece fanları dinliyor? Eski yorumlarına baktığımda sırf şarkılarını kendileri yazıyor gözüksün diye şirket onlara cr veriyor gibi ezik bir yorumun var. Sen gerçekten kafayı yemişsin şunu hangi şirket yapar? Hayır yaptı diyelim sen binlerce kilometre uzaktan bunu nasıl bilebilirsin. Antisinde biraz zeki anti ol bari

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
öyle şeyler yazmışsınız ki benim hakkımda olmasa bile meraktan çatladım anonime hayır diye pankart açıcam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

*Herşeyi bildiğini sanıyorsun ama embesilin tekisin hiç bir şey bildiğin yok siteden de forumdan da gitmeni dört gözle bekliyor olacağım

* Yorumlarını her ne kadar objektif diye kılıf bulmaya çalışsan da hayır objektif falan değilsin sinsi birisin
bunu anladım sadece o da doğruysa tabii

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 56

Hiç samimi gelmiyorsun. Farkındaysan paylaştığın içerikleri okumuyorum bile. Burda a yazıp başka yere b yazıp kendin için ben aslında şöyleyim böyle düşünüyorum dersen samimiyetini sorgulamak en doğal hakkım. Ben seni görmezden geliyorum ne zamandır sende aynı şekilde devam et. Kolay kolay bir insan hakkında olumsuz düşünmem ama sen bunu başardın.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Hiç samimi gelmiyorsun. Farkındaysan paylaştığın içerikleri okumuyorum bile. Burda a yazıp başka yere b yazıp kendin için ben aslında şöyleyim böyle düşünüyorum dersen samimiyetini sorgulamak en doğal hakkım. Ben seni görmezden geliyorum ne zamandır sende aynı şekilde devam et. Kolay kolay bir insan hakkında olumsuz düşünmem ama sen bunu başardın.
Ben mi 😟