Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Site Kullanıcılarını Anonim Eleştirin

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
ben de herkese bi şeyler diyorum ama sana da bi eleştirim olacak ŞSKGŞDFKGDŞKFŞLSDFKŞL belki hatırlamazsın bile ama sitede exo'yu sevmeme ve iyi niyetle yorum yapmama rağmen bir iki kere tamamen yanlış anlayıp biraz kırıcı üslupla cevap vermiştin bana😔 bence konu exo olunca bazen direkt savunmaya geçmeye meyillisin
İnan olayı hiç hatırlamıyorum ama yapmışımdır 😬. Herkes gibi bazen ben de kırıcı olabiliyorum ve EXO ciddi olarak yumuşak karnım. O yüzden bazen ölçüyü kaçırabiliyorum. Özür dilerim seni kırdıysam 😊 . Tekrar kırmayacağıma söz veremem ama 😭. Dediğim gibi bazen farkında olmadan ölçüyü kaçırabiliyorum. Sen de tekrardan hoşgeldin foruma 😊❤️

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
İnan olayı hiç hatırlamıyorum ama yapmışımdır 😬. Herkes gibi bazen ben de kırıcı olabiliyorum ve EXO ciddi olarak yumuşak karnım. O yüzden bazen ölçüyü kaçırabiliyorum. Özür dilerim seni kırdıysam 😊 . Tekrar kırmayacağıma söz veremem ama 😭. Dediğim gibi bazen farkında olmadan ölçüyü kaçırabiliyorum. Sen de tekrardan hoşgeldin foruma 😊❤️
o zaman da hemen fark edip fazla sert oldu diyip kalbimi kazanmıştın zaten sorun değil yeri gelicne söylemek istedim :whistle: hoş buldummm💗

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
o zaman da hemen fark edip fazla sert oldu diyip kalbimi kazanmıştın zaten sorun değil yeri gelicne söylemek istedim :whistle: hoş buldummm💗
İlk anda özür dilememe çok sevindim, kimseye uzun süre kötü hissettirmek istemem. ❤️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben direkt sana söyleyeyim anonimden ziyade seninle bir kere tarot konusunda zıtlaştık ve bence kırıcı tarotla ilgilenenleri bu kadar kucumsemen
Hala tarotla bu kadar ilgilenmek bana uzak gelse de o gün fazla yükseldim maalesef. Özür dilerim seni ve o gün kimleri kırdıysam.

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Fanlar yüzünden belli bir gruba anti olup sabah akşam nereden açığını yakalasam da vursam diye aramayın.
Şu çok doğru fanları sevmiyorsunuz diye bir grubun uğradığı zorbalığı savunmayın. Sitede bir grup bunu çok yapıyor. Dün o grubu zorbalayan yarın sizin sevdiğiniz kişileri zorbalar

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Çok kastığını düşünüyorum sürekli belli haberlerin yorumlarına promo yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum ve ilgilenmiyorummmm

Çok uçta birisin 24 olaydan sadece 2'sinde fikirlerimiz uyuşuyor fakat onda da vicdan azabı cektiriyorsun bu özelliğinden dolayı

Kişilerden çok yapılan yorumlara odaklanıyorum kayda değer elestirebilecegim bu iki kişiyi buldum aklımda bi onlar kalmış cabzbjzjz

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

Forum siteye kıyasla barbieland gibi cidden saygı ortamı var arada sınırları aşıp hakaret edenler idolleri sudan sebeplerle zorbalayanlar oluyor onlar da uyarı alıyor çok şükür.Site ise red flag resmen belirli bir grubun fandomu çok agresif asla eleştiri kabul etmiyorlar hiç bulaşmıyorum bile bu yüzden.Ben siteyi keşfettiğimde bu kadar kişi yoktu yazın bir anda kullanıcı sayısı arttı nereden keşfettiler siteyi merak ediyorum.

robloxpro

Trainee
Tepki
128
diğer gruplar hakkında sakin ve düzgün yorumlar yapabiliyor gibisin ama twice ve gidle haberlerine beynini bırakıp da giriyorsun resmen. abartıldığını düşündüğün bir gruba eleştirisi bile olmayacak konular üzerinden saldırmak yerine görmezden gelsen daha iyi olur bence sonuçta abartılıyorlarsa bile bu onların suçu değil

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Ay benim için yazdıklarınızı belirtebilirsiniz. Alınmam gücenmem. Bu arada @ledzeppelin @aycik @callmeswarley @JkunTavşanDişleri benim için dediğiniz şeyleri okudum çok tatlısınız. Artık siteyi saldım yalnızca az yorumlu çevirilere gireceğim. Siteden olmuyor çünkü. Hayatları tozpembe tipler zorbalığa mağdur edebiyatı diyor ve bu 70 80 tane artı alıyor. Sürekli sürekli toksik kesimin Twitter’da kavgalarından bahsediyorlar ama nasıl bir olaysa bu kavgalar sürekli tek kişilik oluyor. Hayret ediyorum. Her grubun toksik kesimi diğer gruplara hayatı zindan ediyor ama olay nasıl oluyorsa onlar için toksik kesim yapmış army için tüm army suçlu. Daha Exo haberinde kendi fan gruplarının yaptığı olaya hile diyemeyen kişiler jk haberinde diğer insanlardan özür bekliyor. Halbuki o oyları en başta eleştiren kişiler sitenin army kitlesi iken.
Ve bir user sen takıntılı bir bts antisisin artık girme şu grubun çevirilerine. Senden o kadar iğreniyorum ki. Gidip bağış haberini bile okuyan insanları gerdin her yere kendi grubunu kattın. Ve diğer o grubun fanları bu toksiğe o kadar güzel gaz veriyorsunuz ki. Sonra gelipte army toksik demeyi biliyorsunuz ama niyeyse bu kız sitede bts haberlerinde toksiklik yaptığınızda gelipte biriniz bile uyarmıyor.

Damla

Trainee
Tepki
81
Bana göre sivrilen kimse yok sitede, herkes kendi halinde takılıyor cici bici muhabbet yapıp geçiyor. Sadece sen fazla hayatsız gibisin, fan oldukların da kaliteli kişiler sayılmaz. Çoğumuzun siteyi bırakıp buraya gelmesine sebep olan holigan tipler gibisin, temelli o tarafa taşın bence.

Damla

Trainee
Tepki
81
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Bana göre sivrilen kimse yok sitede, herkes kendi halinde takılıyor cici bici muhabbet yapıp geçiyor. Sadece sen fazla hayatsız gibisin, fan oldukların da kaliteli kişiler sayılmaz. Çoğumuzun siteyi bırakıp buraya gelmesine sebep olan holigan tipler gibisin, temelli o tarafa taşın bence.
Sen yazınca bana diyorsun zannedip boğazım düğümlendi 😭😭