Kadınların diğer kadınlarda kıskandığı şeyler nelerdir?

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlKendall Jenner kadar uzun boylu olamadığım için gördüğümde ayy ne hoş diye özendiğim doğru ama kimseyi kıskanacak kadar Koreli olmadım şükür anskdnsksEkli dosyayı görüntüle 178
1. Güzel kadınlar.
2. Zengin kadınlar.
3. Uzun kadınlar.
4. Güzel vücutlu kadınlar.
5. Zengin ve çalısmayan kadınlar.
6. Adet sancısı olmayan kadınlar.
Bunlar bir kaç netizenin yorumlari.
Sizinkileride bekliyorum![]()
Bende okulunda revir olanlari kiskaniyorumKıskanç birisi değilim ama adet sancısı olmayanları kıskana bilirim.Geçenlerde okulda sancı yüzünden neler çektiğimi anlatamam.En sonda revire gitmek zorunda kalmıştım.
garip bir şey söyleyeceğim ben adet sancısını çok merak ediyorum… çünkü sadece bi kere yaşadım o da yıllar önceydi yürüyememiştim tek hatırladığım oKıskançlık değil de. Kendi parasını kazanarak zengin olan ve adet sancısı çekmeyen kadınlara özeniyorum. (Adet sancısı çok fena ya)
Yürüyememek ne kelime. Uzandığım yerde nefesim kesiliyor benim. Hiç merak etme bu arada adet sancısınıgarip bir şey söyleyeceğim ben adet sancısını çok merak ediyorum… çünkü sadece bi kere yaşadım o da yıllar önceydi yürüyememiştim tek hatırladığım o