Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kadınların Diğer Kadınlarda Kıskandığı Şeyler Nelerdir?

JafarliB07

Üye
Üye
Tepki
75
master_T7k6P9u32T_1485_jang_wonyoung_ive.jpg

Kadınların diğer kadınlarda kıskandığı şeyler nelerdir?🖤

Konu Sahibi
JafarliB07

JafarliB07

Üye
Üye
Tepki
75
20230511_131105.jpg

1. Güzel kadınlar.

2. Zengin kadınlar.

3. Uzun kadınlar.

4. Güzel vücutlu kadınlar.

5. Zengin ve çalısmayan kadınlar.

6. Adet sancısı olmayan kadınlar.

Bunlar bir kaç netizenin yorumlari.
Sizinkileride bekliyorum😊⭐

Tenebris

Aktif Üye
Üye
Tepki
222
Genelleme yapmak istemem, benim çevremden gordugum iliskisi olan hemcinslerini kiskananlar vardi. Sirf arkadasinin iliskisi var diye onun erkek arkadasiyla yakin olmaya calisanlari gordum. Tabii bu benim bir erkek olarak gordugum, kendi aranizda baska seyler olabilir.

mineonere

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
477
Ekli dosyayı görüntüle 178
1. Güzel kadınlar.

2. Zengin kadınlar.

3. Uzun kadınlar.

4. Güzel vücutlu kadınlar.

5. Zengin ve çalısmayan kadınlar.

6. Adet sancısı olmayan kadınlar.

Bunlar bir kaç netizenin yorumlari.
Sizinkileride bekliyorum😊⭐
Kendall Jenner kadar uzun boylu olamadığım için gördüğümde ayy ne hoş diye özendiğim doğru ama kimseyi kıskanacak kadar Koreli olmadım şükür anskdnsks

Sisi

Aktif Üye
Üye
Tepki
116
Kıskanç birisi değilim ama adet sancısı olmayanları kıskana bilirim.Geçenlerde okulda sancı yüzünden neler çektiğimi anlatamam.En sonda revire gitmek zorunda kalmıştım.

eirene

Üye
Üye
Tepki
20
Ben kadınları değil de şuana kadar gördüğüm bütün erkeklerin kirpiklerinin gür ve uzun olmasını kıskanıyorum

Doğa

Aktif Üye
Üye
Tepki
118
Fiziksel olarak güçlü kadınlar,regl ağrısı çekmeyenler,akademik başarılı olanlar,toplulukta iletişimi güzelce kuran,bana kıyasla daha özgür ruhlu bağımsız kadınları kıskanıyorum

Lilac

Yeni Üye
Üye
Tepki
13
Kıskançlık değil de. Kendi parasını kazanarak zengin olan ve adet sancısı çekmeyen kadınlara özeniyorum. (Adet sancısı çok fena ya)

Ü

Üye silindi 128

Ziyaretçi
Kıskançlık değil de. Kendi parasını kazanarak zengin olan ve adet sancısı çekmeyen kadınlara özeniyorum. (Adet sancısı çok fena ya)
garip bir şey söyleyeceğim ben adet sancısını çok merak ediyorum… çünkü sadece bi kere yaşadım o da yıllar önceydi yürüyememiştim tek hatırladığım o

Müstesna

Üye
Üye
Tepki
98
İyi bir kariyere sahip, kendi ayakları üzerinde durabilen, dışarıdan havalı ve güçlü gözüken kadınlara imreniyorum.

Lilac

Yeni Üye
Üye
Tepki
13
garip bir şey söyleyeceğim ben adet sancısını çok merak ediyorum… çünkü sadece bi kere yaşadım o da yıllar önceydi yürüyememiştim tek hatırladığım o
Yürüyememek ne kelime. Uzandığım yerde nefesim kesiliyor benim. Hiç merak etme bu arada adet sancısını 😅. Eğer ağrısız geçiriyorsan bunun kıymetini bil, sadaka falan ver ksmsmksnsj

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap