Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Pin Kodunuzu Biliyor Musunuz? (İlişkiniz Varsa, Yıllara Göre Yaşacağınız Duygular Vb.)

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

19123112 benimki
25979753 eniştenizinki

Rica etsem bize ilişki açısından bakabilir misin? 🥺
Linkini bıraktığın siteden baktığımda genel olarak verilen bilgilerin %90'ının doğru olduğunu gördüm. Meraklandım o yüzden. 🥺💜
19123112 kayısı
25979753 enişte ---- ayrı ayrı bakıyım sonra illişkinizin gücüne bakıyım

liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. Sen de çok fazla 1 olması birazcık kötü çünkü insanlar sana hadi şunu yap hani kötü yönden değilde iyi yönden söylese bile hoşuna gitmeyebilir. bu konuda seni törpüleyen 2 ve 9 bunları açıklayacağım.
. 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin yani ortamın neşe kaynağıda olabilir 9 olmayanlar daha çok ketum oluyorlar senin neşen, enerjin buradan geliyor. 2 rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) . sen de 2 tane 2 rakamı olduğu için duygusal insansın :/ seni üzerler dikkatli ol bu hassas noktalarını bilmemeni sağla poncikliğini koru ve hayır demesini bil. 3 rakamı ortamı düzenleyen gruplayan öğreten hevesli eğer ikiden fazla olursa hadi şunu yapıyım diyip kalkıyorsun sonra üff boşver yapmıyım diyip salıyorsun sen de 1 tane var bu da senin buna hafif kayabilirsin dikkat et erteleme sıkıntın olabilir.

sevdiğin bey <3 (ayy umarım her şey gönlünce olur 🧿)
25979753
2 rakamı var hem de ilk hanede bu da karakter özeliği oluyor yanii çok iyi baba sevecen biri ( ) 5 rakamı örnek veriyim ikiden falza 5 rakamı olursa mühendis zekası yani pratik düşünen analatik zekası kuvvetli kişiler oluyor ve onda da 2 tane 5 olması zeki olduğuna geliyor. 7 rakamı daa aynı şekilde yani 7 ve 5 mizah ve zeka anlamına geliyor fakat bunlar ikiden fazla olduğu için biraz patavatsız oluyor. (kusura bakma) 3 rakamı organize olamayı birlik olmayı ,düzenli olan biri kötü yanı rakamı ikiden fazla olduğu için üşgenç oluyorlar yani hevesle başlayıp sonradan üşeniyorsun dikkat etmelisin.

şimdi ilişkinize bakıyorum

35193865 (ilişkide tek tek rakamları topluyorum -9 çıkarıyorum örnk veriyim
ilk rakamın senin + sevdiğin bey : 1+2=3 / ikinci rakamn 9+5= 14 bu da 1+4= 5 oluyor. böyle böyle tüm rakamları topluyorum.
tek tek açıklıyım
3 rakamı ikiniz arkadaşlarınızla takılmayı seven çiftsiniz (ayrı ayrıda oalbilir birlikte arkadaşlarınızla da olabilir) üç rakamı ikiden fazla olunca kötü oluyor üşgenç bir çift oluyorsunuz yani birlikte hevesle başlıyorsunuz ama gerisini tamamlamıyorsunuz bunun üzerinde durmanız gerekiyor .
5 rakamı ilişkiniz zeki yani mantıksal hareket edebiliyorsunuz çok çok güzel.
9 rakamı eğlenceli çiftiniz yani saçma örnek vereceğim yeri geline ciddi oluyorsunuz yeri gelince de saçma sapan davranabilirsiniz her ortamda bilrikte eğlenbiliyorsunuz bu çok önemli bir şey ilişkide aranan şey.
8 rakamı güvenilir yani güvenir bir çiftsiniz :) en hasas noktanız güvendir.
6 cinsel çekim tensel uyum çekiminiz çok iyi eğer fazladan olsaydı çok kavgalı çift olurdunuz çok şükür 1 tane var.
1 rakamı liderlik yani birbirinizi zıtalşamayın ve birlikte çok güçlü olabilirsiniz alfa çiftsiniz 1 liderlik rakamı güçlü birlikte uçma güçlenen rakam oluyor fazladan olursa bol bol tartışma olurdu.
şimdi her şeyiniz var ama 2 rakamı ekisk ciddi ilişkiler 2 rakamı aranır çünkü aile bebek çocuksevgi bağı olarak biliniyor ilişkinizde yok ama bireysel anlamda olması çok iyi canını sıkacak bir durum yok :) bu ilişkiniz 8-9 rakamaları tamamlıyor :) Hayırlı uğrulu olsun umarım hoşuna gitmiştir.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
19123112 benimki
25979753 eniştenizinki ayrı ayrı bakıyım sonra ilişkinizin gücüne bakıyım

liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. Sen de çok fazla 1 olması birazcık kötü çünkü insanlar sana hadi şunu yao hani kötü yönden değil de iyi yönden söylese bile hoşuna gitmeyebilir. bu konuda seni törpüleyen 2 ve 9 bunları açıklayacağım.
. 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin yani ortamın neşe kaynağıda olabilir 9 olmayanlar daha çok ketum oluyorlar senin neşen enerjin buradan geliyor. 2 rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) . sen de 2 tane 2 rakamı olduğu için duygusal insansın :/ seni üzerler dikkatli ol bu hassas noktalarını bilmemeni sağla ponciliğini koru ve hayır demesini bil. 3 rakamı ortamı düzenleyen gruplayan öğreten hevesli eğer ikiden fazla olursa hadi şunu yapıyım diyip kalkıyorsun sonra üff boşver yapmıyım diyip salıyorsun sen de 1 tane var bu da senin buna hafif kayabilirsin dikkat et erteleme sıkıntın olabilir.

sevdiğin bey <3 (ayy umarım her şey gönlünce olur 🧿)
19123112 benimki
25979753
eniştende 2 rakamı var hem de ilk hanede bu da karakter özeliği oluyor yanii çok iyi baba sevecen biri ( ) 5 rakamı örnek veriyim ikiden falza 5 rakamı olursa mühendis zekası yani pratik düşünen analatik zekası kuvvetli kişiler oluyor ve onda da 2 tane 5 olması zeki olduğuna geliyor. 7 rakamı daa aynı şekilde yani 7 ve 5 mizah ve zeka anlamına geliyor fakat bunlar ikiden fazla olduğu için biraz patavatsız oluyor.3 rakamı organize olamayı birlik olmayı ,düzenli olan biri kötü yanı rakamı ikiden fazla olduğu için üşgenç oluyorlar yani hevesle başlayıp sonradan üşeniyorsun dikkat etmelisin.

şimdi ilişkinize bakıyorum

35193865 (ilişkide tek tek rakamları topluyorum -9 çıkarıyorum örnk veriyim
senin : 1+2=3 / 9+5= 14 bu da 1+4= 5 oluyor.
tek tek açıklıyım
3 rakamı ikiniz arkadaşlarınızla takılmayı seven çiftsiniz fakar fazladan olunca üşgenç bir çift oluyorsunuz yani birlikte hevesle başlıyorusnuz ama gerisini tamamlamıyorsunuz bunun üzerinde durmanız gerekiyor .
5 rakamı ilişkiniz zeki yani mantıksal hareket edebiliyorsunuz çok çok güzel.
9 rakamı eğlenceli çiftiniz yani saçma örnek vereceğim ama anla diye yeri gelince ciddi oluyorsunuz yeri gelince de saçma sapan davranabilirsiniz her ortamda bilrikte eğlenbiliyorsunuz bu çok önemli bir şey ilişkide aranan şey.
8 rakamı güvenilir yani güvenir bir çiftsiniz :) en hasas noktanı güvendir.
6 cinsel çekim tensel uyum çekiminiz çok iyi eğer fazladan olsaydı çok kavgalı çift olurdunuz çok şükür 1 tane var.
1 rakamı liderlik yani birbirinizi zıtalşamayın ve birlikte çok güçlü olabilirsiniz 1 liderlik rakamı güçlü birlikte uçma güçlenen rakam oluyor fazladan olursa bol bol tartışma olurdu.
şimdi eksikleri yazıyım 2 rakamı yok ciddi ilişkiler 2 rakamı aranır çünkü aile bebek çocuksevgi bağı olarak biliniyor ilişkinizde yok ama bireysel anlamda olması iyi canını sıkacak bir durum yok :) 8-9 rakamaları tamamlıyor :)
Ay çok teşekkür ederiimm, akşam ona da göstereceğim bakalım ne yorum yapacak. LKGFJDŞLGHF Ama bence çoğu konuda haklısın. Ve ciddi ilişki konusunda ilişkide olmaması üzdü ama bireysel olarak sayılıyorsa da iyi çünkü allahın izniyle seneye evleniyoruz. KJSGKLDGKFKL Ama ilişki konusunda da bireysel konularda da nerdeyse her şeyi doğru bildin mutlu oldum. Umarım her şey gönlümüzce olur. 🥺 💜

Yeniden ve yeniden...
Dog Thank You GIF by MOODMAN
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Ay çok teşekkür ederiimm, akşam ona da göstereceğim bakalım ne yorum yapacak. LKGFJDŞLGHF Ama bence çoğu konuda haklısın. Ve ciddi ilişki konusunda ilişkide olmaması üzdü ama bireysel olarak sayılıyorsa da iyi çünkü allahın izniyle seneye evleniyoruz. KJSGKLDGKFKL Ama ilişki konusunda da bireysel konularda da nerdeyse her şeyi doğru bildin mutlu oldum. Umarım her şey gönlümüzce olur. 🥺 💜

Yeniden ve yeniden...
Dog Thank You GIF by MOODMAN
ayy çok büyük risk aldım :/ kendimi çok kötü hissediyorum ayy inşallah çok mutlu olursunuz sağlıklı ve neşeli bir ilişkiniz olsunbilseydim daha detaylı bakardım yıllarınıza, pasiflik baskınlık ayy istersen bakabilirim. . Şeyy ne yazarsa bana da atar mısın?? Merak ettim genelde eniştelerim beni sevmez :/ :D ve bu tarz olaylara da inanmadıkları için çok kapışıyoruz :/ jdkjfd Çok fazla yazım yanlışı yapmışım :D kusura bakma her yazana cevap veriyorum hızlı hızlı yetiştiriyim diye dikkat edemedim kusura bakma hemen düzeltiyorum . :) Enişteyede selamlar bana
kızmaz inşallah djkdjkd genelde eniştelerim beni sevmez :D sen sus bücür diyorlar djkdkd yorumumu düzelttim bilgin olsun. Mutluluklar dilerim Allah bir yastıkta kocatsın <3

Bu tarz şeyleri okumak çok hoşuma gidiyor snfnkcldö vaktin varsa benimkine de bakabilir misinn
77842562
merhaba . 7 rakamı daha sakin araştırmayı seven bir kişsin bundan dolayı işlerin isteidğin gibi gitmezse üzülürsün ruh halin değişir. ikiden fazla olduğu için çok hassas ani ruh değişkliğine sebep olabilir bu konuda sakin kalmayı öğrenmelisin. 8 rakamı huzur bulduğun güvendiğin ortamda kalamyı daha çok seviyorsun. 4 hanesi güvenilir anlamına geliyor senin için arkadaşlık,ilişkide önem verdiğin . rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) ama iki tane 2 olduğu için çok duygusal olabilirsin bir de 1 rakamı yani liderlik rakamı oluyr bağımsızlığıan düşkün ses çıkaran rakamın olmadığı için seni üzebilirler bazen hayır demesini bil lütfen :/ . 6 rakamı seksilik cinsel çekim dişil enerji anlamına geliyor. Seksiliğin yüksek olabiliir. 5 rakamı mizah zeka anlamına geliyor . Umarım hoşuna gitmiştir

Bir iki şey alakasızdı ama geneli doğru bu ne tam olarak merak ettim 🤩
Ekli dosyayı görüntüle 1731
Merhaba 4 hanesi güvenilir anlamına geliyor senin için arkadaşlık,ilişkide önem verdiğin şey bu ama bu kötü yanı iki ve ikiden fazla 4 olunca bazen patavatsız olabiliyorsun. 6 rakamı 1 tane olursa seksilik cazebilik anlamına geliyor eğer ikiden fazla olursa çapkın,kavgacı insan oluyorsun bu konuda törpülemen gerekiyor. . 2 rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) . 1 rakamı liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. ortama ayak uyduran ama yeri gelince tepkili olan eğer ortam pasifse sen aktif oluyorsun. 7 rakamı daha sakin araştırmayı seven bir kişsin bundan dolayı işlerin isteidğin gibi gitmezse üzülürsün ruh halin değişir. 3 rakamı ortamı düzenleyen gruplayan öğreten hevesli eğer ikiden fazla olursa hadi şunu yapıyım diyip kalkıyorsun sonra üff boşver yapmıyım diyip salıyorsun sen de 1 tane var bu da senin buna hafif kayabilirsin dikkat et erteleme sıkıntın olabilir. Umarım hoşuna gitmiştir
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

Ayyy en sevdiğim ve bu alanda ilgilendiğim için ben de yazmak istedim. Ben pin koduna merak sardım. (3 sene oluyor). Yılmaz erdoğan oyuncu seçimi yaparken pin koduna göre seçiyormuş. Hatta berfu yener de çocuğunu pin koduna uygun olsun diye doğum planı yapmış :)
Ben size nasıl hesaplaycağınızı söyliyim hatta rakamlarıda eğer üşenirsenizde direk sonuç var ama çok detaylıisteyen olursa doğum tarihini yazsın açıklıyım sizlere de örnek olur.
Hatta manittiniz varsa ikinizin ilişkinize bakıyım :D en sevdiğim şeydi arkadaşlarım yeni erkekle tanışınca hesapla derdi :D Evlilik tarihi,aşk yılı,kariyer yılı vb.
bu site hesaplıyor sonuçlarını yazında konuşalım ben daha detaylı açıklarım
*** 1: HAVA ELEMENTİ – YARATICI

AKTİF ÖZELLİKLER: Lider, canlı, parlak, dokunsal, neşeli, yaratıcı, gururlu, hevesli, konuşkan, güvenli, girişken.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Değişken, gürültücü, agresif, rahatsız, hoşgörüsüz, homurdanan, kendine güveni az, uyuşuk, depresif, egoist, mızmız.

*** 2: SU ELEMENTİ – BESLEYEN

AKTİF ÖZELLİKLER: Besleyen, bakan, sakin, gözlemci, cool, yumuşak, istikrarlı, eve düşkün, domestik, sosyal, kendine yeten.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Duygusal, ağlamaklı, savunmacı, geri çekilen, koruyucu, fırtınalı, irrasyonel, duyarlı, melankolik, ruh hali değişen, somurtkan.

*** 3: ATEŞ ELEMENTİ – ORGANİZATÖR

AKTİF ÖZELLİKLER: Organize, adayan, bağımsız, iyimser, dinsel, hayat dolu, samimi, hayvansever, azimli, ciddi.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Yanlış yönlendirilen, düşmanca, korku dolu, fanatik, savunmacı, davranış bozukluğu olan, küskün, kayıtsız, kaba, öfkeli.

*** 4: TOPRAK ELEMENTİ – BÜTÜNLÜK

AKTİF ÖZELLİKLER: Bireysel, esrarengiz, farklı, hedefleri olan, sadık, alışılmışın dışında, kahin, ‘yaşa ve yaşat’çı, zeki, adil, devrimci, şaşırtıcı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Gizli, eksantrik, şok sözler eden, alışılmamış, kinci, heyecanlı, patavatsız, önyargılı, önceden tahmin edilemez, yalancı, sabit fikirli, aldatan.

*** 5: HAVA ELEMENTİ – KÂŞİF

AKTİF ÖZELLİKLER: Zarif, mizahçı, dışa dönük, analitik, entelektüel, sonuca giden, esnek, eğlenceli, duygusallığa kapılmayan, mantıklı.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İsyankâr, rahatsız, eleştirel, sivri dilli, yoğun, uçarı, zor, ters, sinirli.

*** 6: ATEŞ ELEMENTİ – KARİZMA

AKTİF ÖZELLİKLER: Büyüleyici, şefkatli, romantik, seksi, uyumlu, duyusal, sıcakkanlı, arkadaş canlısı, iyi müzakereci, huzurlu.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: İllüzyon gören, aşırı duygusal, kendine dönük, uyumsuz, talepkâr, müsrif, küsen, yapışkan, kıskanç.

*** 7: SU ELEMENTİ – İDEALİST

AKTİF ÖZELLİKLER: Sakin, muhafazakâr, tapan, sanat sevgisi olan, kendini çeken, bağımlı, bağlanabilen, rafine, araştıran, idealist.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Kinci, münzevi, yalnız, duygusuz, radikal, ruh hali değişken, yoğun, endişeli, ifadesiz, ihtiyatlı, kontrolcü, utangaç.

*** 8: TOPRAK ELEMENTİ – GÜVENİLİR

AKTİF ÖZELLİKLER: İstikrarlı, sabırlı, destekleyen, deneyimli, bilge, sorumlu, güvenli, ciddi, gayretli, kayıtsız.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Güvensiz, yoğun, obsesif, göstermeyen, hesapçı, manipülatif, hareketsiz, kurban hisseden, zorba, kurbanlık koyun rolü oynayan.

*** 9: ELEMENTİ YOK – ÇOCUK

AKTİF ÖZELLİKLER: Biricik, naif, artistik, kararlı, perspektifli, incinebilir, masum, verici, çocuksu, dürüst.

TEPKİSEL ÖZELLİKLER: Çelişkili, karışık, safça, dürtüsel, unutan, gururlu, düşük özgüvenli, inatçı, belirsiz, sabırsız.​
benim her şeyimi ailemden yakınlarımdan daha iyi bildi çok ürkütücü
 

eirene

Rookie Idol
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
242
Tepki
371
Puan
16
17212898
merhaba 1 rakamı lider ruhlu anlamına geliyor ikiden fazla olsaydı emir almaktan hoşlanmayan kendi başına özgür kişilik olurdun ikiden fazla olduğun için senin kötü yanın bir başkasına değil daha çok ben ben tarafını kırman gerekir. 2 rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) . sen de 2 tane 2 rakamı olduğu için duygusal insansın :/ seni üzerler dikkatli ol. 7 zekaidealist istediğin bir şeyi gerçekleştirmeye çalışma hırsın var diye düşünüyorum. 8 güvenrilik ama ikiden fazla olması birazcık sıkıntılı takıntılı olabiliyor. 9 çocuk rakamı yani saflık doğallık ortamın neşe kaynağı oluyor 9 rakamı olursa daha ketum oluyorlar bir tane 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin . fazladan olması biraz sıkıntılı seni enayi olarak kullanbilirler.
Anam yandım vallaha
Bu arada çoğu çok doğru teşekkürler!!!
 

digustingshaat

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
148
Tepki
202
Puan
11
Konum
zortingland
63117944
ay arkadaşlar ilk defa duydum bunu lütfen vaktiniz olursa bana da bakar mısnııızzzz ben de size doğum haritası bakarım :)
 
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Ayy ben herkese bakıyorum zaten tamamdır sennkine de bakıyım en doğum harita olayını bilmiyorum :/ doğum saatim net değil :/ o yüzden pin koduna sardım :D
şimdi başlıyım

63117944
rakamı seksilik cinsel çekim dişil enerji anlamına geliyor. Seksiliğin yüksek olabiliir. 33 rakamı ortamı düzenleyen gruplayan öğreten hevesli eğer ikiden fazla olursa hadi şunu yapıyım diyip kalkıyorsun sonra üff boşver yapmıyım diyip salıyorsun sen de 1 tane var bu da senin buna hafif kayabilirsin dikkat et erteleme sıkıntın olabilir. 1 rakamı liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. Sen de çok fazla 1 olması birazcık kötü çünkü insanlar sana hadi şunu yao hani kötü yönden değil de iyi yönden söylese bile hoşuna gitmeyebilir. 7 rakmı sanat mantıksal zeka anlamına geliyor analatik zekan var :) 9 çocuk rakamı yani saflık doğallık ortamın neşe kaynağı oluyor 9 rakamı olursa daha ketum oluyorlar bir tane 9 rakamın olması çok iyi yani ortamda her şey olabilirsin . fazladan olması biraz sıkıntılı seni enayi olarak kullanbilirler. 4 rakmı güvenirlir rakamı arkadşalıkta ve sevgililikte aradığın şey fakat fazladan 4 olunca kötü yanları var birazcık heyecanlı ve bazen patavatsız olabiliyorsun :) Umarım hoşuna gitmiştir iyi günler <3
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
ayy çok büyük risk aldım :/ kendimi çok kötü hissediyorum ayy inşallah çok mutlu olursunuz sağlıklı ve neşeli bir ilişkiniz olsunbilseydim daha detaylı bakardım yıllarınıza, pasiflik baskınlık ayy istersen bakabilirim. . Şeyy ne yazarsa bana da atar mısın?? Merak ettim genelde eniştelerim beni sevmez :/ :D ve bu tarz olaylara da inanmadıkları için çok kapışıyoruz :/ jdkjfd Çok fazla yazım yanlışı yapmışım :D kusura bakma her yazana cevap veriyorum hızlı hızlı yetiştiriyim diye dikkat edemedim kusura bakma hemen düzeltiyorum . :) Enişteyede selamlar bana
kızmaz inşallah djkdjkd genelde eniştelerim beni sevmez :D sen sus bücür diyorlar djkdkd yorumumu düzelttim bilgin olsun. Mutluluklar dilerim Allah bir yastıkta kocatsın <3


77842562
merhaba . 7 rakamı daha sakin araştırmayı seven bir kişsin bundan dolayı işlerin isteidğin gibi gitmezse üzülürsün ruh halin değişir. ikiden fazla olduğu için çok hassas ani ruh değişkliğine sebep olabilir bu konuda sakin kalmayı öğrenmelisin. 8 rakamı huzur bulduğun güvendiğin ortamda kalamyı daha çok seviyorsun. 4 hanesi güvenilir anlamına geliyor senin için arkadaşlık,ilişkide önem verdiğin . rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) ama iki tane 2 olduğu için çok duygusal olabilirsin bir de 1 rakamı yani liderlik rakamı oluyr bağımsızlığıan düşkün ses çıkaran rakamın olmadığı için seni üzebilirler bazen hayır demesini bil lütfen :/ . 6 rakamı seksilik cinsel çekim dişil enerji anlamına geliyor. Seksiliğin yüksek olabiliir. 5 rakamı mizah zeka anlamına geliyor . Umarım hoşuna gitmiştir


Merhaba 4 hanesi güvenilir anlamına geliyor senin için arkadaşlık,ilişkide önem verdiğin şey bu ama bu kötü yanı iki ve ikiden fazla 4 olunca bazen patavatsız olabiliyorsun. 6 rakamı 1 tane olursa seksilik cazebilik anlamına geliyor eğer ikiden fazla olursa çapkın,kavgacı insan oluyorsun bu konuda törpülemen gerekiyor. . 2 rakmı duygulsal aile rakamı (2 ev demek dışarıdan ziyade ev aile çocuk bebek hayvanları seversin /(ilişkiler 2 rakamını ararız iyi bir baba adayı mı diye? onun gibisinden ailene bağlı (ailen gördüğün bir şey olabilir) . 1 rakamı liderlik emir almayan bireysel ve özgürlüğüne düşkün insanlar oluyor. ortama ayak uyduran ama yeri gelince tepkili olan eğer ortam pasifse sen aktif oluyorsun. 7 rakamı daha sakin araştırmayı seven bir kişsin bundan dolayı işlerin isteidğin gibi gitmezse üzülürsün ruh halin değişir. 3 rakamı ortamı düzenleyen gruplayan öğreten hevesli eğer ikiden fazla olursa hadi şunu yapıyım diyip kalkıyorsun sonra üff boşver yapmıyım diyip salıyorsun sen de 1 tane var bu da senin buna hafif kayabilirsin dikkat et erteleme sıkıntın olabilir. Umarım hoşuna gitmiştir
Kendisi böyle şeylere çok inanan biri değildir ama ters tepki de vermez genelde. İlginç bulduğu için önce bi şaşırdı sonra da inceledi ama. kdgjlkjhgdşl Ayrıca hiiiçç sorun değil, bir de yorumu düzeltmişsin deli kız 😆 hiç gerek yoktu ama teşekkür ederiz yeniden 💜💜
Diğer eniştelerini bilemem ama benimkinden endişe etmene gerek yok, ona ilginç bir şey öğretmiş oldun büyük ihtimalle tanışsanız severdi seni SHGFKJGKDLKL
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hemen son dediklerini de ilettim şöyle bir cevap verdi:
"İlginç ne diyim.. başarılı ama. bi yer vardı bana patavatsız dediği birebir doğru benim o kdfgjşldghl"
Bir de şey demiş "beğendim genel itibariyle" şlknişvh selamlarını iletiyorum ve yeniden teşekkür ediyoruzzz 💜
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Kendisi böyle şeylere çok inanan biri değildir ama ters tepki de vermez genelde. İlginç bulduğu için önce bi şaşırdı sonra da inceledi ama. kdgjlkjhgdşl Ayrıca hiiiçç sorun değil, bir de yorumu düzeltmişsin deli kız 😆 hiç gerek yoktu ama teşekkür ederiz yeniden 💜💜
Diğer eniştelerini bilemem ama benimkinden endişe etmene gerek yok, ona ilginç bir şey öğretmiş oldun büyük ihtimalle tanışsanız severdi seni SHGFKJGKDLKL
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hemen son dediklerini de ilettim şöyle bir cevap verdi:
"İlginç ne diyim.. başarılı ama. bi yer vardı bana patavatsız dediği birebir doğru benim o kdfgjşldghl"
Bir de şey demiş "beğendim genel itibariyle" şlknişvh selamlarını iletiyorum ve yeniden teşekkür ediyoruzzz 💜
Ayy sevindim <3 genelde eneştilerimle kapaşırım :D hoşlandığım çocuklar olursa bu kız zır deli kaç git pin koduna başlarsa durma kaç git diyor jejkdd rica ederim tekrardan mutluluklar diliyorum.🧿

 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst