Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Spoiler Sever Misiniz?

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,222
Puan
59
Bayılırım onsuz asla bir seriye başlayamam. Önce bir serinin spoilerını araştırıyorum sonra en fazla ne olabilir ki diyorum karakterin öldüğünü falan da biliyorum ha izliyorum salya sümük oluyorum güzel oluyor
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,101
Puan
283
Hiç ama hiç sevmem. Başlığı görünce bile sinirlendim

Tale of the Nine Tailed dizisinin 1. sezonunu izliyordum. Sonlara doğru favori karakterinin öleceğinin spoilerını yedim ve diziyi izlemeyi bıraktım.
2. sezon çıkınca baktım bu adam dizide bir yıl sonra kaldığım yerden izledim ama 1. sezonu anca bitirdim. Hevesim kaçtı bi kere o yüzden 2. sezonu da izlemedim
 

Nora

Rookie Idol
Katılım
16 Haz 2023
Mesajlar
396
Tepki
1,485
Puan
119
Ay garip olacak biraz ama aldığım romanların bile ilk son sayfasını okurum sonra başlarım.

Bunu bazen ben de yapıyorum. Hoşuma gidiyor kitapların önsözünü ve sonsözünü okumak.
Ben pek etkilenmem spoilerlardan. Sonunu bildiğim kitapları ilk kez okuyormuş gibi okurum bazen. Spoiler yemek benim için çok çıldırmalık bi durum değil.
 

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
184
Tepki
1,125
Puan
78
The vampire Diaries izliyordum twitterda hayvan gibi bir spoiler görünce bıraktım diziyi devam edemedim. Bana göre tüm heyecanı kaçıyor.
 

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
704
Tepki
2,108
Puan
153
Ben spoi olmadan bir şeye başlayamam spoi onun okunmaya/izlenmeye değer olup olmadığını gösteriyor. Bir filmi/diziyi izlemeden önce ona yapılmış tüm editleri izlerim☺️ zaten kaliteliyse o sahne gelene kadar heyecanla izler o sahnede "oha bunu editte görmüştüm😱" derim ndmdmslsl
Tek bir editle izlemeye başladığım diziler var jdmdmdmrm(all of us are dead)
 

marin

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
241
Tepki
639
Puan
22
Nefret ederim. Direkt spoiler bir yana iyi ya da kötü herhangi bir ima bile aşırı sinirimi bozuyor. Mesela bir dizi izliyoruz diyelim ki ve ablam benden önce bitiriyor ve sonu eğer kötü bitmişse ben onu mimiklerinden anlıyorum. Beklediğim gibi değildi sonu demesi bile yetiyor çıkarım yapmama. Ve o izleme isteğimi kaybediyorum o andan sonra. Ya da işte bir kitap veya filmden bahsederken direkt sonunu söylediklerinde aşırı sinir oluyorum.
 

Arven

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
910
Tepki
2,414
Puan
148
Kitaplarda pek sevmiyorum sanırım filmlerde değişiyor ama dizilerde fark etmiyor zaten beğendiysem her türlü izlerim mesela Naruto ile ilgili milyon tane spoi yedim ama hala heyecanlıyım
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
511
Tepki
1,878
Puan
90
Ne severim ne sevmem. Romantik dizilerde kavuştuklarını falan spoiler olarak görmüşsem diziyi izlemeye koşarım. Ama suç dizilerinde mesela spoiler yediğimde diziden hevesim kaçıyor. Sonunu bildiğim bir suç, aksiyon, gerilim dizi ya da filmini de izleyemem. Tüm heyecanı kaçıyor. Onu izlerken yavaş yavaş bir şeyleri öğreneceksin. Zevki orada o türlerin. Ama romantik diziler öyle değil. Zaten başı sonu az çok belli. O yüzden spoiler yemek beni daha da heveslendirir diziyi izlemek için.
Kitaplarda ise genelde sevmem spoiler.
 

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,485
Tepki
4,180
Puan
210
BAYILIRIM.Sherlock izlerken bölüme başlamadan önce Wikipedia dan bölümün özetini okuyordum kdkcllvv
 

Benzer konular

Üst