İlk oyumu verirken çok gerildim
Biri kazansından çok biri gitsin diye oy verdim
Biri kazansından çok biri gitsin diye oy verdim
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlKabine girmeden önce normaldi ama içerde 10 defa adımı söylediler aaa bir susun diyecektim (yaşlı bir kadını getirmişlerdi öne alacaklardı)Benim de ilk oyumdu. Oy kullanmadan önce çok heyecanlıydım şimdi de gergin![]()
Aaa senin de şansınaKabine girmeden önce normaldi ama içerde 10 defa adımı söylediler aaa bir susun diyecektim (yaşlı bir kadını getirmişlerdi öne alacaklardı)
Ben katlayamıyodum ya sığcak sandım sığmadı kenardan köşeden kıvırdım artık zor oldu ama olduAaa senin de şansına
Benimki çok hızlı gelişti ya hemencecik katlayıp verdim
Bana seslenseler yanlış bir şey mi yaptım acaba diye korkudan giderdim herhalde
Hadi ya benim birkaç saniyemi aldıBen katlayamıyodum ya sığcak sandım sığmadı kenardan köşeden kıvırdım artık zor oldu ama oldu
Hadi ya benim birkaç saniyemi aldıufaj
Ufak hesap hatası olmuş ama hallettikHadi ya benim birkaç saniyemi aldı![]()
YaaAy konusu yüzünden ben veremedim...
Bakalım sonuç ne olacak?
He iyi bari taşmasın daUfak hesap hatası olmuş ama hallettik
anketlere bakarsan kk de hep öndeydi. mansur'a doğudan asla oy gelmezdi. kk yürütebileceği en iyi seçim sürecini yürüttü ama tayyibin karşısına bizzat allahı getir o da kaybederARKADAŞLAR ÇOK ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ BAHAR MAHAR GELMİYO SİNAN OĞAN MALUM PARTİYLE ANLAŞMIŞ İNANILMAZ KÖTÜYÜM ŞU AN VE DE SİNİRLİ off ya kkya acayip kızgınım mansuru çıkaracaktı niye kendi çıktı ki hdp terör örgütü ekonomiyi düzelticez mültecileri göndericez diyecekti bi de (bütün sitelerdeki anketlerde mansur başkan daima öndeydi hem de büyük bir farkla)
Oğan , Tayyibi seçti ama ben oğan destekçilerinin ona vereceğini sanmıyorum. Daha çok Kılıçdaroğluna kayarlar gibi . Zaten iki tarafa da vermek istemeyip oğana veren bir kesim de var . Onlarınkini kk alır desek ilk turdaki ara birazcik kapanabilir .ARKADAŞLAR ÇOK ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ BAHAR MAHAR GELMİYO SİNAN OĞAN MALUM PARTİYLE ANLAŞMIŞ İNANILMAZ KÖTÜYÜM ŞU AN VE DE SİNİRLİ off ya kkya acayip kızgınım mansuru çıkaracaktı niye kendi çıktı ki hdp terör örgütü ekonomiyi düzelticez mültecileri göndericez diyecekti bi de (bütün sitelerdeki anketlerde mansur başkan daima öndeydi hem de büyük bir farkla)
eski anketlerden bahsediyorum 6lının adayı çıkmadan önceki,o zaman ya başa baş kalıyorlardı ya da ufacık bi farkla kk alıyordu ama mansur inanılmaz yüksek farkla alıyorduanketlere bakarsan kk de hep öndeydi. mansur'a doğudan asla oy gelmezdi. kk yürütebileceği en iyi seçim sürecini yürüttü ama tayyibin karşısına bizzat allahı getir o da kaybederbu millete müstehak bazı şeyler
Ekonomiden de mültecilerden de bahsetmişti bu arada. Son zamanlarda hdp ile de mesafeliydi ama önceden demirt.s hakkında söylediklerini insanlar unutmadı. Aslında ne söylerse söylesin bazı orta yaşlı ve yaşlı kesim asla ona oy vermeyecekti. Ben zaten oylamanın sonucunun önceden bilindiği dusunuyorum. O kadar insana boşuna vatandaşlık verilmedi. Ve kizlar bize gelince artık dışarda daha dikkatli olmalıyız sahsen benim gelecek planım yurtdışına çıkmak çünkü 20 yıl sonra çok daha kotu olacak maalesefARKADAŞLAR ÇOK ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ BAHAR MAHAR GELMİYO SİNAN OĞAN MALUM PARTİYLE ANLAŞMIŞ İNANILMAZ KÖTÜYÜM ŞU AN VE DE SİNİRLİ off ya kkya acayip kızgınım mansuru çıkaracaktı niye kendi çıktı ki hdp terör örgütü ekonomiyi düzelticez mültecileri göndericez diyecekti bi de (bütün sitelerdeki anketlerde mansur başkan daima öndeydi hem de büyük bir farkla)